30.10. Onneksi olkoon: Eila | Palaute
Paavalin seurakunta

Ohjeita sähköiseen ilmoittautumiseen

Paavalin seurakunta

29.09.2020, 13:17
Kuvalliset ohjeet ilmoittautumisen eri vaiheista.

1. Sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen kannattaa tehdä huoltajan tiedoilla. Rekisteröityessä tunnistaudutaan, joka pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnusten avulla voi käydä päivittämässä muuttuneet yhteystiedot, jos ne muuttuvat ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautumislinkin kautta pääset rekisteröitymis- ja kirjautumissivulle.

2. Kirjautumisen jälkeen asetetaan rippikouluvaihtoehdot toivottuun järjestykseen. Valinnan jälkeen tilaisuuksia (rippikouluryhmiä) voi raahata haluttuun järjestykseen.

Jos haluat ensisijaisesti päiväriparille, laita se ensimmäiseksi vaihtoehdoksi.

Kaverikoodi lähetetään ilmoittautumisen jälkeen vahvistussähköpostin mukana. Kaveriporukan ensimmäinen ilmoittautuja voi antaa kirjaimia ja numeroita sisältävän koodin yhdelle kaverille, jolla tulee olla samassa järjestyksessä leiritoiveet.

Kaverikoodilla ilmoittautuessa siirretään palkki ja kirjoitetaan saatu kirjaimia ja numeroita sisältävä koodi. Kaverikoodin voi pyytää ensimmäisenä ilmoittautuvalta. Se lähetetään vahvistussähköpostiviestin mukana.

Ryhmien priorisoinnin jälkeen jatketaan lomakkeelle.

3. Lomakkeen alussa valitaan rooli. Tunnistautumisen kautta saadut tiedot lisätään tässä valitulle henkilölle huoltaja 1.

4. Roolin valinnan jälkeen täytetään riparille tulevan tiedot. Rippikouluun ilmoittautuvalle lähetetään WhatsAppin vastaanottajalista -toiminnan kautta tai tekstiviestina infoa rippikoulusta.

5. Ensimmäisen huoltajan tiedot ovat pakolliset. Järjestelmässä oletuksena on, että 1. huoltaja on leirimaksun maksaja.

Leirimaksun maksaminen tapahtuu tämän järjestelmän kautta noin 2 kuukautta ennen leirin ja maksuaikaa on noin 1 kuukausi. Maksumahdollisuudesta ilmoitetaan sähköpostitse ensimmäiselle huoltajalle. Riparimaksusta on mahdollista saada alennus tai vapautus perheen taloudellisen tilanteen perusteella. Ohjeet alennuksen tai vapautuksen hakuun saat ilmoittautumisen vahvistussähköpostissa.