02.06. Onneksi olkoon: Venla | Palaute

Paavalinkirkko

Tehdään yhdessä taidetta - osallistu leikkimieliseen suunnitteluhaasteeseen ja voita!

Paavalin seurakunta

27.03.2020, 17:40 /  päivitetty 28.03.2020, 10:53
Rakenna oma hyvän olon, hiljentymisen paikka tai jopa oma kirkko.
Taidehaaste_Paavali

Millaisessa paikassa haluaisit hiljentyä? Entä leikkiä? Muistuttaako se Paavalinkirkkoa vai onko se jotain muuta? Millainen on sinun unelmiesi mukava paikka?

Tähän taiteelliseen tekemiseen voivat osallistua kotona kaikki; lapset, nuoret ja aikuiset, ylä-eikä alaikärajaa ole. Voit osallistua myös yhdessä perheesi kanssa yhteisellä työllä.

Rakenna kotona oma lempipaikka tai rakennus.

Voit tehdä sen legoista, palikoista, pahvista, muovista tai mistä materiaalista ikinä keksitkin. Voit rakentaa myös majan, vaikka vilteistä ja tyynyistä.

Vaihtoehtoisesti voit maalata tai piirtää teoksen paperille.

Ota kuva aikaansaannoksesta/taideteoksesta ja lähetä sen Paavalin seurakuntaan sähköpostilla paavali.srk@evl.fi.

Laita otsikoksi ”suunnitteluhaaste”. Kaikki taideteokset kiinnitetään tai asetellaan Keulan (Flooranaukio 1) ikkunaan ja ikkunan eteen. Osallistumisaika päättyy 30.4. mutta kuvia aletaan julkaista sitä mukaa kun niitä tulee.

Kuvat julkaistaan Paavalin seurakunnan nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä.

Liitä mukaan teksti, että sallit julkaisemisen ja alaikäisiltä myös huoltajan lupa. Voit myös kertoa, mikä on rakennelmassa sinulle erityisen tärkeää ja nimetä teoksen.

Muista lisätä yhteystiedot!

Kaikkien ehdotuksensa lähettäneiden kesken arvotaan taiteen tekemiseen kannustavia palkintoja, jotka postitetaan osallistujille.