25.06. Onneksi olkoon: Uuno | Palaute | På svenska | In English

Paavalinkirkko

Kerhot

Paavalin seurakunta

29.05.2019, 15:41
Tervetuloa mukaan alakouluikäisten kerhoihin! Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Syksyn 2019 kerhot

Tiedot syksyn toteutuvasta kerhotarjonnasta päivitetään tälle sivulle viikolla 37. Sähköinen ilmoittautuminen kerhoihin on auki 16.-23.9. Lisätiedot ja kyselyt Rosalta (yhteystiedot oikealla).

Kerhoja ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen saaneet nuoret, vapaaehtoiset aikuiset tai seurakunnan työntekijät. Syksyn kerhokausi kestää pääsääntöisesti lokakuun alusta marraskuun loppuun, mutta kerhojen kestot voivat myös vaihdella kerhon mukaan. Syyslomalla kerhot ovat tauolla.


Kerhonohjaajia tarvitaan!

Oletko yläkouluikäinen tai vanhempi nuori tai aikuinen, ja haluaisitko ohjata kerhoa alakouluikäisille? Onko sinulla jokin harrastus tai mielenkiinnon kohde, jonka ympärille kerhon teema voisi rakentua? Kerhossa voidaan tehdä melkein mitä vain: laulaa, leikkiä, maalata, piirtää, musisoida, tanssia, tehdä lennokkeja, pelata lautapelejä, tehdä näytelmiä... tai jotain ihan muuta, ehdota ihmeessä! Kerho kokoontuu kerran viikossa ja se voi kestää koko kauden tai olla muutaman kerran projektikerho.

Kerhojen määrä riippuu siitä, miten paljon halukkaita vapaaehtoisiksi kerhonohjaajiksi on kulloinkin tarjolla. Alakoululaisten kerhojen ohjaajina toimivat pääsääntöisesti n. 15-vuotiaat nuoret, mutta myös aikuiset voivat toimia kerhonohjaajina. Kerhon ohjaamiseen saa ohjausta ja tukea. Kerhopaikkoina toimivat Paavalinkirkko ja seurakuntakoti Keula Arabianrannassa.

Jos kerhonohjaus kiinnostaa, ota yhteyttä Rosaan (yhteystiedot oikealla)!