20.01. Onneksi olkoon: Sebastian | Palaute | På svenska | In English

Paavalinkirkko

Kerhot

Paavalin seurakunta

11.01.2019, 10:39
Alakoululaisille järjestetään kerhoja sekä Paavalinkirkolla että Keulassa. Kevään kerhoista tiedotetaan tällä sivulla 22.1. jolloin alkaa myös ilmoittautuminen

Kerhonohjaajia tarvitaan!

Oletko 15-vuotias nuori tai aikuinen ja haluaisitko ohjata kerhoa alakouluikäisille? Onko sinulla jokin harrastus tai mielenkiinnon kohde, jonka ympärille kerhon teema voisi rakentua? Kerhossa voidaan tehdä melkein mitä vain: laulaa, leikkiä, maalata, piirtää, musisoida, tanssia, tehdä lennokkeja, pelata lautapelejä, tehdä näytelmiä... tai jotain ihan muuta, ehdota ihmeessä! Kerho kokoontuu kerran viikossa ja se voi kestää koko kevätkauden tai olla muutaman kerran projektikerho.

Kerhojen määrä riippuu siitä, miten paljon halukkaita vapaaehtoisiksi kerhonohjaajiksi on kulloinkin tarjolla. Alakoululaisten kerhojen ohjaajina toimivat pääsääntöisesti n. 15-vuotiaat nuoret, mutta myös aikuiset voivat toimia kerhonohjaajina. Kerhon ohjaamiseen saa ohjausta ja tukea. Kerhopaikkoina toimivat Paavalinkirkko ja seurakuntakoti Keula Arabianrannassa.

Jos kerhonohjaus kiinnostaisi, ota yhteyttä Rosaan (yhteystiedot oikealla)!