08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Oulunkylän seurakunta

Oulunkylän seurakunta etsii ohjaajaa iltapäiväkerhoon ja kouluikäisten toimintaan

Oulunkylän seurakunta

20.07.2022, 11:52 /  päivitetty 20.07.2022, 12:02
Kuvitettu Oulunkylän kirkko, lapsi, vihko ja palapelin paloja sekä teksti: etsimme lastenohjaajaa iltapäiväkerhoon ja kouluikäisten toimintaan.

Oulunkylän seurakunnassa on uudelleen haettavana lastenohjaajan paikka. Etsimme ohjaajaa iltapäiväkerhoon ja kouluikäisten toimintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Oulunkylän seurakunnassa perheiden, kouluikäisten ja nuorten kanssa työskentelee ammattitaitoinen ja työtään kehittävä kasvatuksen tiimi. Noin 12 hengen tiimiin kuuluu lastenohjaajia, iltapäiväkerhon ohjaajia, varhaiskasvatuksen pappi, nuorisotyönohjaajia, nuorisopappi ja rippikoulutyön pappi. Tiimin lähiesihenkilönä toimii johtava kasvatuksen viranhaltija.

Etsimme osaavaa, innostunutta ja oma-aloitteista työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn sisällöstä 60% koostuu iltapäiväkerhotoiminnan ohjaamisesta ja loput 40% painottuu kouluikäisten kanssa tehtävään työhön. Odotamme, että olet ammattitaitoinen ja motivoitunut tekemään pitkäjänteistä kasvatustyötä alakouluikäisten parissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta seurakuntatyöstä ja varhaisnuorisotyöstä. Hakijan tulee olla Suomen ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Työhön sisältyy iltapäiväkerhon ohjaajana toimiminen viitenä päivänä viikossa. Muuhun kouluikäisten parissa tehtävään työhön kuuluu kerho-, leiri- ja retkitoiminnan suunnittelu, organisointi ja toteuttaminen sekä kerhonohjaajien kouluttaminen. Lisäksi erilaisten tapahtumien (esim. peliyö) ja loma-ajan toiminnan (mm. päiväleirit ja retket) suunnittelu, organisointi ja toteuttaminen yhdessä muun tiimin kanssa. Näiden lisäksi työhön sisältyy sovitusti muita kasvatustyön tehtäviä. Tehtävä sisältää ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää hyviä organisointi- ja itsensä johtamisen taitoja sekä halua ja taitoa viestiä ajantasaisesti ja laadukkaasti.

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuva kasvatuksenalan tutkinto. Esimerkiksi piispainkokouksen 2009 hyväksymä lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai vastaava kuten kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja tai nuoriso- ja yhteisöohjaaja) tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto tai tutkinto, joka kelpoistaa kirkon nuorisotyönohjaajan ja diakonian virkoihin.

Työaika on keskimäärin 38h 15min viikossa. Palkka määräytyy KirVesTes:in vaativuusryhmä 403 mukaan (vähimmäispalkka 2 220,08€/kk) + kokemuslisä kokemuksen mukaan. Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä (RLL 6 § 2) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 14.8. klo 23:59. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään torstaina 18.8. klo 17-19 välillä.

Hae työpaikkaa KirkkoHR:n kautta.

Lisätietoja:

Mia Mod
Vt. johtava kasvatuksen viranhaltija
050 380 3469

Ulla Kosonen
Kirkkoherra
050 380 4097