20.06. Onneksi olkoon: Into | Palaute | På svenska | In English

Oulunkylän seurakunta

Haetaan kesätyöntekijöitä (kesäseteli)

Oulunkylän seurakunta

18.03.2019, 12:07 /  päivitetty 18.03.2019, 12:19
Oulunkylän seurakunta tarjoaa kahdeksalle nuorelle kesäsetelillä töitä kesällä 2019.

Oulunkylän seurakunta tarjoaa kahdeksalle nuorelle kesäsetelillä töitä kesällä 2019.

Kesäseteli on nuorten, yrittäjien ja Helsingin kaupungin yhteinen hanke, jolla tuetaan nuorten kesätyöllistymistä. Kesäsetelin saavat vuonna 2019 kaikki Helsingin koulujen 9.-luokkalaiset.

http://kesaseteli.munstadi.fi/

Kesäkerhon ohjaaja

Etsimme kahta reipasta kesätyöntekijää Oulunkylän kirkolle kesäkerhoon ajalle 3.-23.6.2019. Kesäkerho on arkipäivisin tapahtuvaa alakouluikäisille lapsille suunnattua toimintaa.

Työaika on noin 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Palkkaus on kesäsetelin mukainen 60h/350€. Ennen kahden viikon jaksoa on perehdytyspäivä ja mahdollinen kerhon suunnittelupäivä.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu lapsiryhmässä toimiminen ja sen ohjaaminen. Kerhossa pelataan, leikitään ja ulkoillaan paljon. Ohjelmaan sisältyy myös askartelua ja retkeilyä viikoittain.

Kesäsuntio

Etsimme kuutta reipasta kesätyöntekijää Oulunkylän kirkolle. Työjakso on kaksi viikkoa ja töitä tehdään yhdessä toisen kesätyöntekijän kanssa. Ennen kahden viikon jaksoa on perehdytyspäivä.

Työ sijoittuu kesä-heinäkuulle. Työaika on 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Työ sisältää sovitusti töitä myös viikonloppuna. Palkkaus on kesäsetelin mukainen 60h/350€.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu Oulunkylän kirkon aulagallerian ja -kahvilan hoitaminen, kirkon aulan viihtyisyydestä huolehtiminen sekä ohjeistetut siivoustehtävät kirkolla. Tehtäviin kuuluu myös sovitusti seurakunnan sosiaalisen median kanavien päivittäminen.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, kumpaan tehtävään haet. Sen lisäksi kerro itsestäsi ja aiemmasta työkokemuksestasi tai muusta kokemuksesta, josta saattaisi olla hyötyä työssä. Kerro miksi haluat tähän kesätyöhön ja miksi sopisit tehtävään.

Hakemukset lähetetään perjantaihin 12.4. mennessä. Haastattelut pidetään 24.4. ja 25.4. klo 16 alkaen. Lähetämme kutsut haastatteluihin ennen pääsiäistä.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen mia.mod(at)evl.fi. Laita sähköpostin otsikoksi ”Kesätyö”.

Lisätietoja antavat nuorisotyönohjaajat Mia Mod (mia.mod(at)evl.fi, 050 3803469) ja Mirja Kietäväinen (mirja.kietavainen(at)evl.fi, 050 3804122)