18.04. Onneksi olkoon: Valto, Valdemar | Palaute
Oulunkylän seurakunta

Koronarajoitusten vaikutus kevään 2021 toimintaan

Oulunkylän seurakunta

07.01.2021, 09:00 /  päivitetty 12.04.2021, 16:20
Kuvituskuvassa erilaisia ihmisiä kokoontuneena Oulunkylän, Maunulan ja Käpylän kirkkujen yhteiselle pihamaalle. Pallossa teksti: kevät 2021.

Oulunkylän seurakunnan toimintaa järjestetään viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Lisäksi huomioimme Helsingin hiippakunnan ja Helsingin seurakuntayhtymän korona-ohjeistukset. Tarvittaessa teemme nopeita muutoksia viranomaisohjeiden mukaisesti, joten seuraathan viestintäämme FB- & nettisivuillamme. Tämänhetkiset kokoontumisrajoitukset ovat voimassa 30.4.2021 asti.

Jumalanpalvelukset

Kirkoissa kokoontuvia jumalanpalveluksia ei voida toistaiseksi toimittaa, joten sanajumalanpalvelukset lähetetään verkossa suoratoistona Oulunkylän kirkosta sunnuntaisin ja pyhinä klo 10. Osallistu yhteiseen hartaushetkeen täältä: Oulunkylän YouTube-kanava. Maunulan tai Käpylän kirkoissa ei järjestetä jumalanpalveluksia.

Ehtoollinen

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus saada ehtoollista sunnuntaisin Oulunkylän kirkossa klo 12 & klo 13 sekä Käpylän kirkossa klo 18.

Noutoateriat

Oulunkylän kirkko:

Noutopuuro maanantaisin klo 10.00-11.30.

Salaam Noutoateria torstaisin klo 12.00-12.45.

Käpylän kirkko:

Noutokeitto keskiviikkoisin klo 16.30-17.30.

Asiointi

Työntekijät ovat tavattavissa keskustelua ja tukea varten. Voit ottaa yhteyttä työntekijöihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla.

Kirkkojen aukiolot

Oulunkylän kirkko on voinna hiljentymistä varten turvavälit ja –ohjeet huomioiden ma–to klo 08–20, pe–su klo 09–15. Aulakahvila on suljettu.

Käpylän ja Maunulan kirkot ovat avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisissa toimituksissa (kaste, vihkiminen, hautajaiset, kodin siunaaminen, rippi ja yksityisehtoollinen) voi olla paikalla enintään 6 henkilöä seurakunnan työntekijöiden lisäksi. Kirkolliset toimitukset on kuitenkin pyrittävä järjestämään mahdollisimman pienellä joukolla. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 6 henkilön rajan. Kirkolliset toimitukset pyritään järjestämään ensisijaisesti seurakunnan tiloissa. Muissa kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 6 henkilöä työntekijöiden lisäksi. Perhejuhlien, mukaan lukien ristiäisten ja häiden siirtämistä on syytä harkita yksityistilaisuuksia koskevien uusien ohjeiden mukaisesti. Kasteen voi kuitenkin toimittaa myös perhepiirissä ilman kummien läsnäoloa.