23.04. Onneksi olkoon: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jori, Yrjänä | Palaute | På svenska | In English

Oulunkylän seurakunta

Huolesta huojennukseen -ryhmä

Oulunkylän seurakunta

12.02.2019 klo 17:00 - 18:30 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, 00610 Helsinki

Onko sinulla huolia, joista et pysty puhumaan missään? Tuntuuko sinusta, että olet yksin huoliesi kanssa ja kaikki voimat menevät oman huolen kanssa kamppaillessa? Tervetuloa rohkeasti jakamaan oma huolenaiheesi ja pohtimaan siihen yhdessä ratkaisua.

Huolesta huojennukseen-ryhmän päämääränä on tukea sinua selviytymään elämän haasteissa. Mikä tahansa tilanteesi on, voimme yhdessä tavata ja tarjota tukea toinen toisillemme. Jokaisen tarina on arvokas ja toista kuulemalla voi saada itsekin apua.

Tapaamisissa korostuu vertaistuki, jokainen saa tilaisuuden tulla kuulluksi ja mahdollisuuden hyödyntää omaa elämänkokemustaan toisen avuksi. Tapaamisten luonteet muokkautuvat aina tilanteen mukaan. Tapaamisissa hyödynnetään myös ratkaisukeskeistä menetelmää, jossa tarkoituksena on kartoittaa osallistujan elämän voimavarat ja haasteet sekä kasvattaa hänen ymmärrystä omien valintojen vaikutuksista nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Ryhmässä sitoudutaan toista kunnioittavaan empatiaan ja vaitiolovelvollisuuteen.

Ryhmä kokoontuu Käpylän kirkolla Käpykappelissa tiistaisin klo 17-18.30 ajalla 29.1.-26.3.19 (ei viikolla 10). Ohjaajana toimii diakoniatyöntekijä ja psykoterapeutti Tarja Lindfors. Jos kiinnostuit, tiedustelut ja ilmoittautumiset 21.1.2019 mennessä numeroon 09-2340 4227 tai sähköpostilla tarja.lindfors@evl.fi, jokainen osallistuja haastatellaan erikseen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.