06.08. Onneksi olkoon: Toimi, Keimo | Palaute
Oulunkylän seurakunta

Nuorten toiminta

Oulunkylän seurakunta

10.07.2019, 14:02
Kuvassa näkyy nuoren jalat joissa villasukat. Kuvassa myös kirja ja kahvikuppi.

Nuorten viikkotoiminnan keskuksena toimii nuorisotila Kakkonen Käpylässä (Pohjolankatu 2 D). Se on nuorten oma olohuone, josta nuoret saavat tehdä oman näköisen ja oloisen ja jonne kaikki ovat tervetulleita. ”Seurakunta on turvallinen ympäristö olla ihan sellaisena kuin on, niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä” Sohvi, 18-v

Matalan Majan nuorten illat

Matalan Majan Ilta on ohjelmallinen nuorten ilta. Laulamme, leikimme ja keskustelemme ajankohtaisista aiheista. Illan aikana pääset hengailemaan, pelailemaan pelejä ja juttelemaan toisten nuorten sekä ohjaajien kanssa. Nuorten illat torstaisin 5.9.-5.12. klo 17-21:00 Nuorisotila Kakkonen, Pohjolankatu 2D (ei viikolla 42). Yhteinen ohjelma on n. klo 18 ja iltahartaus n. klo 20:30.

Nuorten ilta KlubiKakkonen

KlubiKakkonen on Kakkosen avoimet ovet kerran kuussa perjantaisin klo 19-23:00. Tule mukaan olemaan, pelailemaan, tapaamaan tuttuja ja jutustelemaan. Illan päätteeksi hartaus. Syksyn kerrat 6.9. | 11.10. | 1.11. |

Nuortenleiri, Kellokoski 20.-22.9. Ilmoittautuminen 12.8.-5.9.

”Seurakunnan toiminnassa yksi parhaista jutuista on, kun saa tutustua uusiin ihmisiin, joiden kanssa voi sekä käydä keskusteluja syvemmistä aiheista, että riehua ja pitää hauskaa...”

Leirillä pääset irti arjesta. Tehdään ja ollaan yhdessä, rennosti ja toisiamme kunnioittaen. Leiri järjestetään Kellokosken juhlatalossa ja sinne on bussikuljetus. Hinta 40 euroa.

Vaiko –nuorten vaikuttamiskokous

Kokoonnumme epäsäännöllisesti suunnittelemaan toimintaa ja hankintoja nuorten kanssa. Jos kiinnostuit, tilaa nuorten whatsapp -uutisviesti, mistä saat tietoa nuorten toiminnasta. Mm. siitä milloin Vaiko kokoontuu.