01.10. Onneksi olkoon: Rauno, Rainer, Raine, Raino | Palaute
Oulunkylän kirkko

Leikkipäivän puuharata 9.5.2020

Oulunkylän seurakunta

30.04.2020, 12:12
Kuvitushahmot Pulmu ja Päkä, teksti: Lasten puuharata

Oulunkylän kirkon pihalla vietetään valtakunnallista leikkipäivää suunnistamalla puuharadalla! Lue Päkä-lampaan viesti:

”Mää kaikki!

Minä olen Päkä-lammas ja olen huolissani Pulmu-kyyhkystä. Se on surullinen, koska se rakastaa leikkiä kavereiden kanssa. Nyt ei voi leikkiä lähekkäin kavereiden kanssa, koska voi tulla kipeäksi helposti. Auttakaa minua piristämään Pulmua. Näytetään Pulmulle ja meille kaikille, miten nyt voi leikkiä. Kiitoksia jo etukäteen!

T: ystävänne Päkä-lammas

ps. Jos näet, että tehtäviä on suorittamassa muitakin ihmisiä, niin muistathan pitää tarpeeksi ison turvavälin! Emme halua, että kukaan teistä tulee kipeäksi.”

Puuharadan ensimmäinen rasti löytyy tämän vihjeen avulla:

”Mene lauantaina 9.5.2020 Oulunkylän kirkon (Teinintie 10) yläparkkipaikalle. Siellä hiekkasiilon ja katulampun välistä alkaa polku. Polun alusta näet oikealla kolme puuta ja niiden keskellä pienen kiven. Näet myös violetin värin. Kulje niiden luokse ja löydät sieltä kirjeen.”

MIKÄ ON LEIKKIPÄIVÄ?

Leikkipäivä kutsuu aikuisia ja lapsia viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä leikin merkeissä. Vuosittaista valtakunnallista Leikkipäivää juhlitaan viikolla 19 ja juhlinta huipentuu lauantaina 9.5.2020. Leikkipäivä ei itse asiassa ole vain yksi päivä, vaan jotain paljon suurempaa! Leikkipäivä edistää leikkiä monin tavoin, kuten jakaa monipuolista leikkitietoutta, kerää leikkiperinnetietoa ja kannustaa ihmisiä heittäytymään leikin vietäväksi.

Leikkipäivän nettisivut on tarkoitettu kaikille leikistä kiinnostuneille: https://leikkipaiva.fi/

Pulmun suunnistuksen ohjeet