31.03. Onneksi olkoon: Irma, Irmeli | Palaute | På svenska | In English

Östersundomin kirkko

Kirkot eivät hiljene kesälläkään

Seurakunnat

06.06.2019, 12:37 /  päivitetty 06.06.2019, 12:45
Helsingin kirkoissa on kesälläkin useita konsertteja ja konserttisarjoja.

F. Mendelssohn: Lobgesang

pe 7.6. Helsingin tuomiokirkossa kello 19

Helsingin tuomiokirkon poikakuoro Cantores Minores esittää F. Mendelssohnin sinfonisen riemulaulun Lobgesang perjantaina 7.6. Helsingin tuomiokirkossa. Solisteina laulavat Tuuli Lindeberg ja Hedvig Paulig, sopraano, ja Tuomas Katajala, tenori. Orkesterina soittaa Lohjan kaupunginorkesteri. Konsertin johtaa Hannu Norjanen. Liput maksavat 30/15 euroa (numeroimattomat paikat), ja niitä saa Ticketmasterista sekä tuntia ennen ovelta.

Lisätietoa Cantores minores -kuoron sivuilta. Lippuja myy Ticketmaster

Yö / Uni – lauluja ja tarinoita

su 16.6. Kannelmäen kirkossa kello 18

Kannelmäen kirkossa kuullaan sunnuntaina 16.6. englantilaisia ja amerikkalaisia lauluja eri aikakausilta ja niiden lomassa taruja ja tietoa yöstä ja unesta. Konsertissa tavataan taivaan kuningatar kuu, keskiyöllä junassa nukkuva lapsi, rakastavaisia, jotka hakevat pimeydeltä turvaa, painajaisia sekä kuoleman unta nukkuva sotilas. Anna-Maija Oka ja Milla Mäkinen, sopraano, Jenna Ristilä, piano. Ohjelmassa on teoksia säveltäjiltä Henry Purcell, Benjamin Britten ja Samuel Barber. Vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

Hanna Ekolan konsertti Lauluja valoksi ja voimaksi

su 16.6. Östersundomin kirkossa kello 18

Valoa, voimaa ja kiitosmieltä kesäillan keskelle on luvassa lämminhenkisessä Hanna Ekolan Lauluja valoksi ja voimaksi -konsertissa sunnuntaina 16.6. Östersundomin kirkossa. Elämänmakuiset laulut kertovat matkanteon iloista ja suruista sekä siitä, mistä voi löytyä uutta voimaa ja kiitollisuutta. Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa.

Muista myös kesän konserttisarjat: Metrolla musiikkiin, Helsingin urkukesä, Karunan kirkon kesämusiikki ja Aino Acktén kamarifestivaali.