08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Munkkivuoren kirkko

Tule mukaan pääsiäisen ajan tilaisuuksiin verkossa

Munkkiniemen seurakunta

26.03.2020, 10:32 /  päivitetty 13.04.2020, 16:20
Munkkiniemen seurakunta järjestää pääsiäisen aikaan tilaisuuksia, joita voit seurata verkossa. Jumalanpalveluksiin ja muihin tilaisuuksiin osallistuminen ei edelleen ole seurakuntalaisille mahdollista koronaepidemian takia.
En vas fylld med videkissor.

Tilaisuuksia voit seurata joko seurakunnan Facebook-sivuilla tai seurakunnan verkkosivujen kautta. Sinulla on oltava jokin laite, jossa on internet-yhteys (älypuhelin, tietokone tai tablettitietokone).

Osa tilaisuuksista on videoitu ennakkoon, ja voit avata videot Munkkiniemen seurakunnan verkkosivuilta tai menemällä suoraan Facebookiin sivulle www.facebook.com/munkkiniemenseurakunta.

Seurakunnan verkkosivujen etusivulla on kuvake Facebookiin. Kuvakkeen sivupalkkia vierittämällä saat näkyviin kaikki seurakunnan Facebook-sivun julkaisut. Linkki videoihin lisätään myös alla olevaan listaan.

Sinun ei ole välttämätöntä rekisteröityä Facebookin käyttäjäksi, jos et ole käyttäjä. Lähetyksen katselu onnistuu myös rekisteröitymättömiltä käyttäjiltä. Voit milloin tahansa lopettaa lähetyksen katselun ja jatkaa sitä myöhemmin uudestaan.

Pääsiäisen ajan tilaisuudet

La 4.4. - pe 10.4. Askeleet ristin tiellä joka päivä klo 19. Tarja Frilander, Senni Valtonen. Katso videot täältä.

Su 5.4. Lasten pääsiäiskirkko klo 16. Tarja Frilander, Rauna Mannermaa ja Leena Eronen.

Su 5.4. Sunnuntaikirkko klo 11. Jouni Hartikainen, Minna Lamminen

To 9.4. Kiirastorstain kirkko klo 20 - viimeinen ilta Mestarin seurassa. Leo Glad, Senni Valtonen

Pe 10.4. Jeesuksen kuolinhetki klo 15. Leo Glad, Minna Lamminen

Su 12.4. Pääsiäiskirkko klo 11. Riikka Kuusisalo, Senni Valtonen, Minna Lamminen.

Hiljaisen viikon virsihetket joka päivä 6.-11.4. klo 8. Voit kuunnella kanttoreidemme Senni Valtosen ja Minna Lammisen toteuttamia virsihetkiä täällä. Virret ovat kuunneltavissa milloin vain niiden ensijulkaisun jälkeen.