30.11. Onneksi olkoon: Antti, Antero, Atte | Palaute
Munkkivuoren kirkko

Munkkivuoren kirkon konfirmaatiotilaisuuksissa erityisjärjestelyjä

Munkkiniemen seurakunta

19.08.2020, 15:53 /  päivitetty 21.08.2020, 18:05
Kesän leirit saatiin hienosti pidettyä ja konfirmaatiot lähestyvät. Konfirmaatioiden sisältöön ja toteutukseen on tehty poikkeusjärjestelyjä, koska koronatilanne on muuttunut jälleen kriittisemmäksi.
Kuvassa konfirmoituja nuoria alttarilla selkä kuvaajaan päin, kuva rajattu niin että kasvoja ei näy

Jokainen nuori saa kutsua tilaisuuteen viisi vierasta. Kirkkotila järjestellään ja rajataan niin, että siellä on mahdollisuus noudattaa suositeltuja turvavälejä. Merkitsemme konfirmoitaville nuorille omat istuma- ja polvistumispaikat turvaväleillä sekä penkkiin että alttarille.

Ainoastaan konfirmoitavat nuoret viettävät tilaisuudessa ehtoollista. Kummit siunaavat nuoria omalta paikaltaan (eivät saavu alttarille). Jokainen tilaisuuteen osallistuva voi harkintansa mukaan käyttää omaa kasvosuojainta.

Konfirmaatiot järjestetään sovittuina ajankohtina.

· Kellokoski: la 22.8.2020 klo 11 Munkkivuoren kirkossa

· Kalliopirtti: su 23.8.2020 klo 11 Munkkivuoren kirkossa

· Huikon kartano: su 30.8.2020 klo 11 Munkkivuoren kirkossa

· Tievatupa: su 13.9.2020 klo 11 Munkkivuoren kirkossa

On hyvä tiedostaa, että alueellamme sijaitsevassa Munkkiniemen yhteiskoulussa on todettu kaksi positiivista koronatartuntaa. Edellytämme, että jokainen konfirmaatioon saapuva vieras huomioi tämän asian omalla kohdallaan. Jos on epäilyksiä siitä, että perheessä tai lähipiirissä on altistumisia lukiolaisten tapaamisten vuoksi, tilaisuuteen ei pidä osallistua.

Odotamme, että jokainen konfirmaatiovieras huolehtii käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä. Konfirmaatioon ei saa osallistua sairaana tai oireisena.