05.06. Onneksi olkoon: Sulevi | Palaute

Munkkivuoren kirkko

Messu Munkkivuoressa

Munkkiniemen seurakunta

29.09.2019 klo 11:00 - 12:30 Munkkivuoren kirkko, Raumantie 3, 00350 Helsinki

Messu Munkkivuoren kirkossa joka sunnuntai klo 11 kutsuu kaikenikäisiä, kokoisia ja näköisiä etsijöitä ja uskon tien kulkijoita.

Ajattelemme, että messu voi olla levähdyspaikka, anteeksisaamisen ja armon vastaanottamisen paikka, kiitollisuuden paikka, hädän ja ahdistuksen jakamisen paikka.

Toivomme, että messuun ja sen jälkeen kirkkokahville voisi olla matala kynnys tulla ja sellaiseksi tahdomme kirkkoamme ja seurakuntaamme edelleen kehittää.

Jos sinulla on ideoita ja palautetta, niin kuulemme mielellämme. Kirkossa on palautelaatikko ja palautteita voit kertoa messun toimittavalle papille tai jättää sähköpostilla munkkiniemi.srk@evl.fi tai tarja.frilander@evl.fi

Jumalan perheväen messu ja syyslounas

Mikkelinpäivänä

Jumalan sanansaattajat

Kuinka monta tehtävää enkeleillä on ? ---- Kuinka monessa raamatun kertomuksessa on enkeli? ------ Onko meissä enkeliä?

Messussa on enkeliaiheiset rukousalttarit, joiden luona voi vaeltaa esirukouksen yhteydessä.

Kirkon ikkunalaudalla on iltapäiväkerholaisten luomuksia Raamatun enkelikertomuksista

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Messun toimittaa Tarja Frilander, kanttorina Heli Kantola. Mukana lastenohjaajat Rauna Mannermaa ja Kristiina Suurkuukka.

kasviskeitto lounas

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Messun jälkeen yhteinen ateria seurakuntasalissa

Tarjolla syksyinen sosekeitto, leipä ja juoma.

Jälkiruokana kahvi, tee, mehu ja leivonnainen.