21.09. Onneksi olkoon: Mervi | Palaute
Munkkivuoren kirkko

Messu Munkkivuoressa

Munkkiniemen seurakunta

22.09.2019 klo 11:00 - 12:30 Munkkivuoren kirkko, Raumantie 3, 00350 Helsinki

Messu Munkkivuoren kirkossa joka sunnuntai klo 11 kutsuu kaikenikäisiä, kokoisia ja näköisiä etsijöitä ja uskon tien kulkijoita. Ajattelemme, että messu voi olla levähdyspaikka, anteeksisaamisen ja armon vastaanottamisen paikka, kiitollisuuden paikka, hädän ja ahdistuksen jakamisen paikka.

Toivomme, että messuun ja sen jälkeen kirkkokahville voisi olla matala kynnys tulla ja sellaiseksi tahdomme kirkkoamme ja seurakuntaamme edelleen kehittää.

Jos sinulla on ideoita ja palautetta, niin kuulemme mielellämme. Kirkossa on palautelaatikko ja palautteita voit kertoa messun toimittavalle papille tai jättää sähköpostilla munkkiniemi.srk@evl.fi tai tarja.frilander@evl.fi

Leenan lähtöjuhla! - ja seurakunnan vapaaehtoisten tehtävään siunaaminen

Huom! Invakuljetus p. 09 2340 5158

Diakonissa Leena Leppilahti jää eläkkeelle. Haikein mielin vietämme yhteistä messua, jossa Leena ja Jouni -pastori yhdessä toteuttavat haastattelusaarnan. Tule kuulemaan Leenan ajatuksia uskosta, elämästä ja työstä seurakunnassa.

Vapaaehtoistoiminnan kirjeessä Leena kirjoittaa mm. näin:

"Vapaaehtoistoiminnan vetäminen tässä seurakunnassa on ollut minulle mieluinen, haasteellinenkin tehtävä. On ollut ilo oppia tuntemaan monia teistä! Olen kiitollinen ja iloinen siitä mihin suuntaan seurakuntamme on kehittynyt. Työntekijäresurssimme ovat vähentyneet mutta toimintamme on elävää ja monipuolista. Kiitos kuuluu ennen kaikkea teille, vapaaehtoisille! Niin moni toiminta on mahdollista vain teidän avullanne."

Kiitollisuus

Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.

Messun toimittaa Jouni Hartikainen, kanttorina Heli Kantola. Mukana koko diakoniatiimi.

Huom! Invakuljetus p. 09 2340 5158