30.11. Onneksi olkoon: Antti, Antero, Atte | Palaute
Munkkivuoren kirkko

Isänpäivän messu Munkkivuoren kirkossa, vieraana lentokapteeni Juuso Koponen

Munkkiniemen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli08.11.2020 klo 11:00 - 12:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMunkkivuoren kirkko, Raumantie 3, 00350 Helsinki

Messu Munkkivuoren kirkossa sunnuntaisin klo 11 kutsuu kaikenikäisiä, -kokoisia ja -näköisiä etsijöitä ja uskon tien kulkijoita. Ajattelemme, että messu voi olla levähdyspaikka, anteeksisaamisen ja armon vastaanottamisen paikka, kiitollisuuden paikka, hädän ja ahdistuksen jakamisen paikka.

Toivomme, että messuun olisi matala kynnys tulla ja sellaiseksi tahdomme kirkkoamme ja seurakuntaamme edelleen kehittää.

Jos sinulla on ideoita ja palautetta, niin kuulemme mielellämme. Kirkossa on palautelaatikko ja palautteita voit kertoa messun toimittavalle papille tai jättää sähköpostilla munkkiniemi.srk@evl.fi tai tarja.frilander@evl.fi

23. sunnuntai helluntaista: Antakaa toisillenne anteeksi
Isänpäivä

Tämän sunnuntain sisältönä ovat anteeksiantamus ja siitä avautuva keskinäinen rakkaus. Koko elämämme perustuu anteeksiantoon, jonka saamme Kristuksen ristinkuoleman ansiosta. Se velvoittaa meidät kohtaamaan lähimmäisemme ystävällisesti, lempeästi ja anteeksiantavasti. Tällainen asenne tekee mahdolliseksi sen, että Jumalan moninaiset lahjat pääsevät vaikuttamaan kaikessa rikkaudessaan.

Tänään vietämme isänpäivää, ja sen kunniaksi messussa vierailee lentokapteeni Juuso Koponen. Juuso on työskennellyt MAF:n lähetyslentäjänä Afrikan maissa ja Mongoliassa Nykyisin hän on liikennelentäjä. Hän kertoo työstään lentäjänä sekä avaa ajatuksiaan isänä olemisesta.

MAF eli Mission Aviation Fellowship on 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi noin 130 lentokonetta kehitysmaissa vaikeakulkuisilla alueilla. MAF toteuttaa vuosittain 60 000 avustuslentoa. MAF Suomi tukee lähetyslentotyötä ja sitä palvelevia suomalaisia sekä järjestää mm. nuorten ilmailuleirejä ja lentokoulutusta.

Kutsumme erityisesti isiä tulemaan perheineen messuun. Toki kaikki muutkin ovat tervetulleita, seurakunnan kokoontuminen on yhteinen.

Toimittaa Taneli Hassinen, kanttorina Senni Valtonen. Avustamassa on nuorisotyön tiimi.