13.08. Onneksi olkoon: Jesse | Palaute
Munkkivuoren kirkko

Messu Munkkivuoren kirkossa

Munkkiniemen seurakunta

16.02.2020 klo 11:00 - 12:00 Munkkivuoren kirkko, Raumantie 3, 00350 Helsinki

Messu Munkkivuoren kirkossa sunnuntaisin klo 11 kutsuu kaikenikäisiä, kokoisia ja näköisiä etsijöitä ja uskon tien kulkijoita. Ajattelemme, että messu voi olla levähdyspaikka, anteeksisaamisen ja armon vastaanottamisen paikka, kiitollisuuden paikka, hädän ja ahdistuksen jakamisen paikka.

Toivomme, että messuun ja sen jälkeen kirkkokahville voisi olla matala kynnys tulla ja sellaiseksi tahdomme kirkkoamme ja seurakuntaamme edelleen kehittää.

Jos sinulla on ideoita ja palautetta, niin kuulemme mielellämme. Kirkossa on palautelaatikko ja palautteita voit kertoa messun toimittavalle papille tai jättää sähköpostilla munkkiniemi.srk@evl.fi tai tarja.frilander@evl.fi

Jumalan sanan kylvö

Tämän sunnuntain, sexagesiman (= kuudeskymmenes), evankeliumiteksteissä puhutaan Jumalan sanan kylvämisestä. Jeesus on kylväjä, mutta myös hänen opetuslapsensa on lähetetty uskollisesti kylvämään sanaa luottaen siihen, että Jumala antaa aikanaan kasvun.

Messun aikana lapsille tarjolla pyhäkoulu seurakuntatalossa.

Messun toimittaa pastori Jouni Hartikainen. Kolehti Sortavalan ev.lut. seurakunnan tukemiseen. Kirkkokahveilla Jenni Haapanen ja Kaarina Osmoviita kertovat Sortavalan ystävyysseurakuntatyöstä.