20.05. Onneksi olkoon: Lilja, Karoliina, Lilli | Palaute | På svenska | In English

Munkkivuoren kirkko

Nuorten oloillat ja safkaillat Munkkivuoren seurakuntatalon alakerrassa

Munkkiniemen seurakunta

22.05.2019 klo 18:00 - 20:30 Munkkivuoren kirkko, Raumantie 3, 00350 Helsinki

Munkkivuoren seurakuntatalon alakerran ovet ovat auki lähes joka keskiviikko klo 18-20.30 vapaalle olemiselle. Nuorten oloiltoihin voi tulla viettämään aikaan kavereiden kanssa, pelaamaan yhdessä, syömään, tekemään läksyjä, kuuntelemaan musaa, soittelemaan pianoa tai kitaraa, tai olemaan ihan muuten vaan. Voit tulla paikalle iloinesi ja suruinesi, millä tahansa fiiliksellä. Tarjolla on rentoa tunnelmaa ja kuuntelevia korvia, me ollaan täällä juuri sua varten! Paikan päällä on aina joku seurakunnan nuorisotyön turvallinen aikuinen, Riikka, Hetu tai Senni. Illan aikana saatamme laulella myös riparilta tuttuja veisuja fiiliksen mukaan, ainakin jos Senni on paikalla :). Joskus saatamme myös halutessamme leikkiä joitakin kivoja yhteisiä leikkejä tai muuta hauskaa, jos siltä tuntuu. Illan päättyessä n.klo 20 kokoonnumme yhteiseen iltahartauteen.

Joka toinen viikko Nuorten oloilta muuttuu Nuorten safkaillaksi: laitamme yhdessä sitä ruokaa, mitä kunakin kertana yhdessä päätämme haluta tehdä, ja sitten tietenkin syömme yhdessä! :) Sinä olet hyvin tervetullut mukaan! Juuri sinä <3, tule rohkeasti paikalle, vaikket olisi käynyt aikaisemmin!

Kerran kuussa Nuorten oloilta muuttuu Arkiehtoolliseksi, vietämme lyhyen ja rennon loikoiluhetken Munkkivuoren kirkon puolella laulaen yhdessä ja viettäen ehtoollista. Isoskoulutuslaiset sekä muut nuoret ovat itse toteuttamassa ehtoollista ja sen musiikkia. Arkiehtoollisella on usein myös joku vieraileva hartauspuhuja tai tarinankertoja. Arkiehtoollisen yhteinen valmistelu alkaa klo 18 ja itse ehtoollishetki klo 19. Ehtoollishetki kestää puolisen tuntia, jonka jälkeen on vapaat jatkot kirkossa, tarjolla teetä ja syötävää ja rentoa oleskelua.

Loppukevään aikataulu:

3.4. safkailta

10.4. arkiehtoollinen - kirkon puolella koko ilta

17.4. oloilta

24.4. safkailta

1.5. VAPPU - ei nuorteniltaa

8.5. oloilta

15.5. safkailta

22.5. arkiehtoollinen ja nuorten kevätjuhla - kirkon puolella koko ilta

29.5. - 21.8. …. kesätauko ….

28.8. oloilta - syksyn ensimmäinen