25.04. Onneksi olkoon: Markku, Marko, Markus | Palaute
Munkkivuoren kirkko

Lapsi- ja perhetyö

22.09.2018, 17:56
Lapsissa Jumala on antanut vanhemmille luottamustehtävän, ison kasvatusvastuun. Vanhemmat, isovanhemmat ja me varhaiskasvatuksen työntekijät haluamme kaikki antaa lapsille parhaat eväät hyvään elämään.

Perhekerho/avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lapsen/lasten kanssa.


Kerho sisältää hartaushetkiä, laulua, leikkiä, erilaista tekemistä tai teemojen käsittelyä sekä yhdessä olemista. Kerho on lapsiperheille matalan kynnyksen seurakunta ja vertaisryhmä, joka tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä. Kerho tarjoaa eväitä jaksamiseen sekä kasvatuksen haasteisiin. Siellä voi myös luontevasti keskustella ja saada tukea kristillisen kasvatuksen kysymyksiin. Munkkiniemen kirkolla maanantaisin 9.30-11.30 ja torstaisin 15-16.30

Ensilapsikerho on tarkoitettu ensimmäisen vauvan saanneille tai sitä odottaville vanhemmille. Tule rupattelemaan kahvikupin äärelle samassa tilanteessa olevien vanhempien kanssa. Ensilapsikerho kokoontuu kerran viikossa Munkkiniemen kirkon Taivastuvassa maanantaisin klo 15-16.30

Lapsikuoro
Kuoro on tarkoitettu kaikille musiikista innostuneille yli 6-v. lapsille. Lapsikuoro harjoittelee to klo16.30-17.15 Munkkivuoren seurakuntasalissa. Tervetuloa kaikki entiset ja uudet innokkaat lapset laulamaan kanttori Olga Mäkisen johdolla. Tied. olga.makinen@evl.fi, p. 09 2340 5127.