19.01. Onneksi olkoon: Heikki, Henri, Henna, Henrik, Henni, Henriikka, Henrikki | Palaute
Munkkiniemen seurakunta

Koronan tuomat kokoontumisrajoitukset jatkuvat Munkkiniemen seurakunnassa

Munkkiniemen seurakunta

27.11.2020, 19:40 /  päivitetty 07.01.2021, 13:56
Koronaepidemian aiheuttamat kokoontumisrajoitukset jatkuvat. Kaikki kokoava toiminta on tauolla ainakin tammikuun ajan. Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman paikalla olevaa seurakuntaa eikä kokoavaa toimintaa järjestetä.
Virsikirja ja koronamaski

Jumalanpalvelukset etäyhteyksin

Kokoontumisrajoitukset jatkuvat, joten jumalanpalveluksia vietetään ainakin tammikuun loppuun saakka ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset lähetetään verkossa Facebookissa sekä seurakunnan verkkosivuilla.

Kokoontumisrajoitukset voivat mahdollisesti jatkua vielä tätä pidempään. Kerromme muutoksista verkkosivuillamme, sosiaalisen median kanavissa, infonäytöillä sekä ilmoitustauluilla heti kun saamme uutta tietoa.

Huomioithan, että tammikuuksi jumalanpalvelus siirtyy Munkkiniemen kirkkoon kello 12 Munkkivuoren kirkon remontin takia. Näin ollen myös verkkolähetys jumalanpalveluksesta alkaa sunnuntaina kello 12.

Kokoava toiminta tauolla

Seurakunta ei järjestä tällä hetkellä kokoavaa toimintaa. Lasten ja perheiden kerhot Munkkiniemen kirkolla eivät toistaiseksi myöskään kokoonnu.

Koululaisten iltapäiväkerhot jatkuvat entiseen tapaan.

Kirkko avoinna

Pidämme Munkkiniemen kirkkoa auki hiljentymistä varten sunnuntaisin 17.1., 24.1. ja 31.1. kello 13-14.30.

Muistathan ohjeistuksen

On äärimmäisen tärkeää, että noudatamme nyt terveysturvallisuusohjeita: muistamme käsihygienian, turvavälit, maskien käytön emmekä liiku ihmisten joukossa oireisena. Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme!