06.12. Onneksi olkoon: Niko, Niilo, Niklas, Niki, Niila, Nikolas, Nikolai | Palaute
Munkkiniemen seurakunta

Nuori aikuinen, kaipaatko juttuseuraa ja rentoa tekemistä arkeen? Tutustu
tarjontaamme, tavataan kirkoilla!

18.10.2022, 15:06 /  päivitetty 20.10.2022, 10:45
Länsi-Helsingin seurakunnissa järjestetään toimintaa juuri sinulle: voit tulla mukaan säännöllisesti järjestettäviin tapahtumiin ilman erillistä ilmoittautumista, silloin kun itsellesi sopii. Sinun ei tarvitse asua järjestävän seurakunnan alueella, lämpimästi tervetuloa nuorten aikuisten tapahtumiin siis myös naapuriseurakuntien alueilta ja kauempaakin!
Nuoria aikuisia selfiessä

Nuorten aikuisten olohuone Valonpilkahduksia tiistaisin Pitäjänmäen kirkolla

Nuorten aikuisten olohuone Valonpilkahduksia kutsuu Pitäjänmäen kirkolle 13.9.2022 alkaen tiistaisin klo 18 -20. Joka kerta on uusien ilta eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Tarjolla on mm ilmaista kasvisruokaa, vapaata keskustelua, seuraa ja iltarukous. Sinun ei tarvitse olla varma uskostasi tai kuulua kirkkoon. Noudatamme tilaisuuksissa turvallisemman tilan periaatteita – tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Lue lisää: Valonpilkahduksia, nuorten aikuisten olohuone Pitäjänmäessä

Tulevat tilaisuudet:

Tule levähtämään ja latautumaan Laturi-iltaan Kannelmäkeen

20-35-vuotias, tule Klanun sohville levähtämään ja latautumaan! Voit olla opiskelija tai jo työelämässä, sinulla voi olla perhettä tai elelet sinkkuna. Olet voinut osallistua seurakunnan toimintaan aiemmin tai sitten et, voit olla ahkera kirkossa kävijä tai sitten et. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet! Tule hengähtämään, syömään, tapaamaan muita ja jakamaan fiiliksiä. Tarjolla kasvisruokaa. Järjestämme Laturi-iltoja noin kerran kuukaudessa Kannelmäen Klaneettitiellä –nähdään Klanulla!

Tulevat tilaisuudet:

Aikuisten nuortenillat Haagassa Huopalahden kirkolla

Oletko entinen seurakuntanuori – vai jäikö tämä kokemus aikoinaan kenties kokonaan välistä? Olitpa taustaltasi kokenut nuortenilloissa kävijä tai ihan ensikertalainen aikuinen, olet tervetullut viettämään aikaa yhdessä aikuisten nuorteniltaan Huopalahden kirkolle Haagaan. Ohjelmassa on yleensä grillailua, vapaata jutustelua ja hengailua sekä tietenkin veisuja Nuoren seurakunnan veisukirjasta. Ota mukaan omaa grillattavaa, kirkolta löytyy makkaratikkuja. Tapahtumissa noudatamme turvallisemman tilan periaatteita – kunnioitamme erilaisuutta ja annamme jokaisen olla oma itsensä.

Tulevat tilaisuudet: