02.12. Onneksi olkoon: Anelma, Unelma | Palaute
Munkkiniemen seurakunta

Joulukorteilla iloa Munkin seudun ikäihmisille

Munkkiniemen seurakunta

12.11.2020, 12:55 /  päivitetty 19.11.2020, 13:23
Ilman sinua ei ole jouluiloa! Ilahduta alueen ikääntyneitä joulukortilla. Munkkiniemen seurakunta osallistuu valtakunnalliseen joulukorttikampanjaan.
ikkunalaudalla itse askarreltuja joulukortteja

Nyt se alkaa! Tee hyvä teko alueen ikäihmisten hyväksi: osallistu joulukorttikampanjaan.

Munkkiniemen seurakunta on mukana valtakunnallisessa Siskot ja Simot ry:n Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa 16.11.–11.12.2020.

Korttikeräystä Munkkiniemessä organisoiva seurakuntaneuvoston jäsen Helena Moilanen kutsuu kaikki mukaan kampanjaan, jotta mahdollisimman moni ikäihminen saisi tänä vuonna lämpimät joulun toivotukset. Siskot ja Simot ry järjestää jo kahdeksatta kertaa joulukorttikeräyksen, jonka suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

"Alueellamme on paljon ikäihmisiä, useita vanhusten palvelutaloja ja paljon kotihoidon asiakkaita. Heitä voimme ilahduttaa kortilla. Se voi toivottaa: Hyvää joulua, hyvää juhla-aikaa tai vaikka onnellista päivää.

Kielenä voi olla suomen lisäksi olla myös ruotsi, saksa, venäjä, englanti tai jokin muu kieli.

Voit tehdä kortin itse tai hankkia valmiin kortin. Lisää siihen oma tervehdyksesi, ja tuo kortti Munkkiniemen tai Munkkivuoren kirkolle eteenpäin toimitettavaksi 12.12. mennessä.

Kortit voit tiputtaa Munkkivuoren seurakuntatalon (Raumantie 3) postiluukusta tai antaa työntekijälle ke klo 14-17 tai to klo 17-19.

Munkkiniemen kirkolla (Tiilipolku 6) kortit voi jättää Verkoston postilaatikkoon.

Jos näet kirjastossa keräyslaatikon, voit käyttää myös sitä. Helsingin kaupunki jakaa laatikkoon jätetyt kortit eteenpäin niin, että mahdollisimman moni saa tervehdyksen. Teemme tätä yhteistyössä.

Sinä olet pieni liekki

Sydän joka saa loistaa niin kuin tahtoo

ja löytää tulevaan.

Kiitos kun osallistut!"

Helena