24.01. Onneksi olkoon: Senja | Palaute
Munkkiniemen seurakunta

Ikäihmisten joulukorttikampanja ylitti odotukset

Munkkiniemen seurakunta

08.01.2021, 14:22
Munkkiniemen seurakunta osallistui marras–­joulukuussa Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan. Tulokset ylittivät odotukset: seurakunnalle palautettiin yhteensä 1691 joulukorttia.
ikkunalaudalla itse askarreltuja joulukortteja

Kortteja jaettiin Munkkiniemen seurakunnan alueella 1150 kappaletta. Ne lähtivät alueen ikääntyneille, kuten kotihoidossa oleville asukkaille, palvelukeskuksiin sekä palveluasuntoihin ja Riistavuoren palvelukeskuksen kautta kaupungin yhteisjakoon.

Kortteja tuli niin runsaasti, että niitä voitiin jakaa myös Pitäjänmäen ja Haagan seurakuntien alueelle.

”Meille tuli kortteja laajalti: paitsi yksittäisiltä ihmisiltä, myös koululuokilta, kansainvälisiltä kouluilta, päiväkotiryhmiltä, perhepäivähoidosta, iltapäiväkerhoista, erityisryhmiltä. Voi sanoa, että mukana oltiin suurella sydämellä vauvasta vaariin”, kertoo korttiprojektia organisoinut vapaaehtoinen ja seurakuntaneuvoston jäsen Helena Moilanen.

Hän lähettääkin lämpimän kiitoksen kaikille osallistuneille ja toivoo, että myös tänä vuonna päästään toteuttamaan sama tempaus.

Koko maassa kerättiin

lähes 150 000 korttia

Siskot ja Simot ry:n Joulupostia ikäihmisille -kampanja toteutui 16.11.–11.12.2020. Valtakunnallinen keräys toteutettiin yhteensä 117 paikkakunnalla, ja kortteja saatiin koko maassa yhteensä 146 185 kappaletta.

Keräyksen suojelijoina toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistö puolisonsa rouva Jenni Haukion kanssa.