22.09. Onneksi olkoon: Mauri | Palaute
Munkkiniemen seurakunta

Diakonissa Leena Leppilahden lähtöjuhla ja vapaaehtoisten kirkkopyhä 22.9. klo 11

Munkkiniemen seurakunta

27.08.2019, 10:26 /  päivitetty 27.08.2019, 10:30
Diakonissa Leena Leppilahti jää eläkkeelle. Haikein mielin vietämme yhteistä messua, jossa seurakunnan vapaaehtoiset siunataan uuteen kauteen. Messussa Leena ja diakoniapastori Jouni Hartikainen yhdessä toteuttavat haastattelusaarnan. Tule kuulemaan Leenan ajatuksia uskosta, elämästä ja työstä seurakunnassa.
vlljapelto

Vapaaehtoistoiminnan kirjeessä Leena kirjoittaa mm. näin:

"Vapaaehtoistoiminnan vetäminen tässä seurakunnassa on ollut minulle mieluinen, haasteellinenkin tehtävä. On ollut ilo oppia tuntemaan monia teistä! Olen kiitollinen ja iloinen siitä mihin suuntaan seurakuntamme on kehittynyt. Työntekijäresurssimme ovat vähentyneet mutta toimintamme on elävää ja monipuolista. Kiitos kuuluu ennen kaikkea teille, vapaaehtoisille! Niin moni toiminta on mahdollista vain teidän avullanne."

Me kiitämme Leenaa -ja Leenasta, ja toivotamme hänelle hyviä eläkepäiviä.

Sunnuntain kirkkovuodenmukainen aihe on "Kiitollisuus". Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.

Messun klo 11 toimittaa Jouni Hartikainen, kanttorina Heli Kantola. Mukana koko diakoniatiimi.

Messun jälkeen juhlakirkkokahvit.

Huom! Invakuljetus p. 09 2340 5158