21.09. Onneksi olkoon: Mervi | Palaute
Munkkiniemen seurakunta

Kymppisynttärit Linnanmäellä - Födelsedagsfesten på Borgbacken

Kalenteri ja kellosymboli08.08.2021 klo 08:30 - 13:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli

Helsingin seurakunnat kutsuvat vuonna 2011 syntyneet lapset perheineen juhlimaan ekaa täyttä kymppiä Linnanmäelle. Vuonna 2021 juhlapäivä on 8.8. Muuttava koronatilanne on huomioitu järjestelyissä, teemme tilaisuudesta yhdessä mahdollisimman koronaturvallisen.

Huom. Tapahtuman ilmoittautumisaika on päättynyt 31.5. Mahdolliset ylimääräiset liput myydään tapahtuma-aamuna 8.8. klo 8-10 tai niin kauan kuin niitä riittää Linnanmäen Pääportilta (lippuja ei voi enää varata ennalta). Linnanmäen Pääportti eli Pohjoinen portti sijaitsee Alppilan puolella, os. Tivolikuja 1. Saapumisohjeet

Kymppisynttärit on yksityistilaisuus, johon ranneke toimii pääsylippuna. Maksetut rannekkeet postitetaan kotiin hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Ranneke pitää olla jokaisen sisääntulevan ranteessa, vaikka laitteisiin ei menisikään. Lisäohjeita löydät tämän sivun lopussa olevista usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen.

------------

Helsingfors församlingar bjuder alla barn födda 2011 att fira sin "första tia" tillsammans med familjen på Borgbacken.

Mera info följer här på hemsidorna.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten tapahtuman koronaturvallisuus pyritään takaamaan?

Kutsuvieraiden turvallisuus on meille tärkeä asia. Tapahtuma on yksityistilaisuus, siksi alueella on väkeä vain noin puolet normaalin Linnamäen kesäpäivään verrattuna. Valvomme osaltamme turvavälien toteutumista. Kirkko Helsingissä työntekijöillä on maskit ja tarjoamme vieraillemme myös mahdollisuuden käsidesin käyttöön. Pyydämme vieraitamme varaaman mukaan maskit. Teemme yhdessä tilaisuudesta koronaturvallisen!

Montako lippua yksi perhe saa?

Ilmoittautumislinkin kautta voi hankkia enintään viisi pääsylippuna toimivaa Lintsi-ranneketta. Mikäli haluatte rannekkeita tätä enemmän, voi niitä mahdollisesti ostaa Lintsin Pohjoiselta portilta sunnuntaina 8.8. klo 8.00-10.00. Rannekkeita myydään Lintsiaamuna, mikäli niitä on jäänyt jäljelle ennakkoilmoittautumisen jälkeen.

Pitääkö saattajalla olla ranneke, vaikka hän ei mene laitteeseen?

Kyllä. Kyseessä on yksityistilaisuus, mihin ranneke toimii pääsylippuna.

Vanhemmat eivät pääse, miten toimimme?

Lapsi tarvitsee mukaansa yhden aikuisen. Se voi olla myös esimerkiksi kummi tai mummi. Yksi aikuinen voi tulla useamman kymmenvuotiaan kanssa, kunhan he pysyvät valvottuina. Seurakunnat järjestävät paikalle myös laitekummeja eli vapaaehtoisia nuoria, jotka uskaltavat hurjimpiinkin laitteisiin, jos saattava aikuinen ei uskalla.

Tarjoillaanko Lintsillä ruokaa?

Kymppisynttäreitä viettävät eivät valitettavasti saa ilmaista ruokaa. Sen sijaan jotkut Linnanmäen ravintolat ovat auki yksityistilaisuutemme ajan. Sieltä voitte ostaa syötävää. Jotkut perheet syövät omia eväitä jonottaessaan.

Voimmeko olla Linnanmäellä koko päivän?

Kymppisynttärien yksityistilaisuus on klo 8.30-13. Loppupäivän rannekkeita myydään puoleen hintaan Linnanmäen lipunmyyntirakennuksesta yksityistilaisuuden ajan klo 12.45 asti. Huom! Puoleen hintaan myynti loppuu klo 12.45. Tämän jälkeen rannekkeet ovat normaalihintaisia. Lipunmyyntirakennus sijaitsee Taigan sisäänkäyntiä vastapäätä. Kaikkien rannekkeiden saajien tulee olla paikalla ostohetkellä, sillä ranneke kiinnitetään ranteeseen oston yhteydessä. Ranneke on voimassa kyseisen päivän.

SEA LIFE Helsinki: SEA LIFE tarjoaa yksityistilaisuuden vieraille etukoodin, jolla voi varata vierailun merimaailmassa puoleen hintaan! Vierailuaika tulee varata etukäteen SEA LIFEn kotisivuilta www.sealife.fi. Koodi on voimassa yhden kuukauden tapahtumapäivästä alkaen ja se käy vain verkosta ostettuihin lippuihin (1 koodi/seurue, maks. 10 henkeä)

Jos vielä jäi epäselvää, voit kysyä lisää sähköpostilla osoitteesta 10synttarit.hsrky@evl.fi

Kuva: Linnanmäen kuvapankki