03.04. Onneksi olkoon: Sampo, Veeti | Palaute | På svenska | In English

Mikaelin seurakunta

Mikaelin seurakunnan toiminta peruttu koronaepidemian vuoksi

Mikaelin seurakunta

13.03.2020, 17:25 /  päivitetty 17.03.2020, 17:01

Helsingin Mikaelin seurakunta haluaa omalta osaltaan hillitä ja ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä. Seurakunnan työntekijät, luottamushenkilöt ja vapaaehtoiset haluavat kantaa vastuunsa tässä vaiheessa Valtioneuvoston, Helsingin hiippakunnan ja seurakuntayhtymän antamien ohjeiden mukaisesti. Yhteisten päätösten lähtökohtana on, että seurakunnan toiminnan ja tehtävien on oltava kaikille turvallista.

Seurakunnan kaikki tapahtumat, säännölliset ryhmät ja muut tilaisuudet perutaan 13.3.-5.4.2020 väliseksi ajaksi. (Teknisen viiveen vuoksi peruutetut tilaisuudet saattavat näkyä nettisivujen tapahtumakalenterissa). Koululaisten iltapäiväkerhot toimivat toistaiseksi.

Mikaelinkirkon messut

Huolehdimme poikkeusaikana alueen ihmisten hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Mikaelinkirkon messu mahdollisesti striimataan. Kirkkokahveja ei järjestetä. Emme myöskään kättele, mutta hymyilemme ja nyökkäämme senkin edestä. Joudumme siirtämään hiihtoloman cityrippikoulun konfirmaatiomessun, joka oli tarkoitus pitää Mikaelinkirkossa sunnuntaina 22.3.2020 klo 11. Konfirmaatiomessu siirtyy sunnuntaiksi 14.6.2020 klo 11.

Kasteet, vihkimiset ja hautajaiset toimitetaan sovitusti.

  • Yhteydenotto diakoniatyöntekijöihin keskustelunavun ja taloudelllisen tuen selvittelyä varten hoidetaan toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Katso diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot TÄSTÄ LINKISTÄ.
  • Päivystävä pappi tavoitettavissa puhelimitse keskusteluja varten ma-ti ja to-pe klo 10-14, p. 09 2340 4802.
  • Kirkon keskusteluavusta saa tukea päivittäin jos koronavirustilanne ahdistaa tai pelottaa. Katso yhteystiedot TÄSTÄ LINKISTÄ.
  • Mikaelinkirkko on avoinna hiljentymistä varten arkisin klo 9-18.