01.10. Onneksi olkoon: Rauno, Rainer, Raine, Raino | Palaute
Mikaelin seurakunta

Mikael-lehti uudistui – jaetaan kotiin kaikille seurakunnan jäsenille

Mikaelin seurakunta

12.08.2019, 12:29 /  päivitetty 16.08.2019, 15:52
Mikael-lehden kansikuvaa pitelevä käsi punaista taustaa vasten

Mikaelin seurakunnan lehti ilmestyy kerran vuodessa näin syyskauden alkaessa. Lehti postitetaan kotiin seurakunnan jäsenten talouksiin viikkojen 33 ja 34 aikana. Lehden tavoitteena on kertoa seurakunnan toiminnasta monipuolisesti ja tehdä työntekijöitä tutuksi. Lehden ulkoasu on graafikko Anne Stoltin käsialaa.

-Toivomme, että uudistetusta lehdestä löytyy entistä helpommin seurakunnan tarjonta eri-ikäisille ja eri elämänvaihetta eläville seurakuntalaisille vauvasta vaariin. Työntekijöiden kasvogallerian avulla voi seurakunnan työntekijän ehkä tunnistaa helpommin, kertoo uudistuksessa mukana ollut alueviestijä Outi Jaakkola.

Mikaelin seurakunnassa on paljon mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön. Lehdessä on haastateltu messuryhmässä mukana olevia, mutta vapaaehtoiset voivat tehdä paljon muutakin.

Erityisesti tänä syksynä panostetaan alueen uusiin asukkaisiin, joille tarkoitettua tutustumisbrunssia mainostetaan lehden takakannessa.

Mitä sinä pidit lehdestä? Olemme iloisia palautteestasi! Arvostamme sitä, jos ennätät kertoa meille mielipiteesi oheisen kyselyn kautta.

Lisää lehtiä saa kirkolta ja Kontulan kesäpäivä-tapahtumassa 17.8. klo 10-14.

Voit selailla lehteä myös tästä.