28.01. Onneksi olkoon: Kalle, Kaarlo, Kaarle, Mies | Palaute | På svenska | In English

Mikaelin seurakunta

Mellunkylän superviikonloppuna 17.-19.5. tapahtuu – Mikaelin seurakunta mukana menossa

Mikaelin seurakunta

07.05.2019, 20:22

Kontulaan, Kurkimäkeen, Vesalaan ja Mellunkylään kannattaa tulla kauempaakin 17.-19.5., sillä tarjolla on korkeatasoista ja monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille.

Perjantaina 17.5. Kurkimäen leikkipuistossa pidettävissä Kurkijameissa on erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa klo 9-13. Maltti ja Valtti –show, Wimmaralli ja Faso Kan viihdyttävät, ja tarjolla on nukketeatteria, keppihevosrataa ja kuvauspisteitä rekvisiittoineen. Mikaelin seurakunnalla on leikkipuistossa lapsille oma tatuointipiste.

Kontula Electronic tarjoaa monipuolisen kattauksen elektronista musiikkia. Päätöskonsertti on perinteisesti Mikaelinkirkossa sunnuntaina 19.5. klo 17. Siellä esiintyy LOVI-kollektiivi: Maija Holopainen, Ulla Laukkanen, Jukka Andersson & Heikki Lindgren.

Vesalan Pihakirppis sunnuntaina 19.5. tarjoaa vesalalaisille maksuttoman mahdollisuuden pystyttää myyntipisteitä omalle pihalle tai kadulle. Suosittu tapahtuma laajalle levittäytyneellä omakotialueella on parhaiten tavoitettavissa pyörällä liikkuen. Tarina kertoo, että aiemmin kaupattu on niin veneitä kuin moottoripyöriäkin.