16.01. Onneksi olkoon: Ilmari, Ilmo | Palaute
Mikaelin seurakunta

Konttikirppis, pihakahvio ja Pepe Ahlqvistin konsertti Mikaelinkirkolla su 20.8.

Mikaelin seurakunta

07.08.2017, 16:16 /  päivitetty 22.08.2017, 12:56

Maria Baric Companyn Herkkuteatteri perheille klo 11 - 14.

KontuFestari levittäytyy Emännänpolulle ja Mikaelinkirkolle sunnuntaina 20.8. Kirkon edustalle pystytetään kirppiskahvio ja tarjolla on myös grillimakkaraa sekä 3Kaverin jäätelöä. Tuotto ohjataan diakonityön kautta alueen vähävaraisten tukemiseksi. Kaiken ikäisiä kävijöitä viihdyttävät Lasse Myllymaan harmonikkamusiikki. Lapset ja lapsenmieliset voivat osallistua kellotapulin juurella klo 11-14 Maria Baric Companyn Herkkuteatteriin, jossa valmistetaan hedelmistä ja vihanneksista nukkeja!

Peräkonttikirppikseltä voi tehdä löytöjä klo 10 - 15. Autopaikan hinta on 20 e, myyntipaikka ilman autoa on 10 e. Paikkavaraukset Lassi Lehtikalliolta, lassi.lehtikallio@kolumbus.fi tai p. 0400 442 367. Lions Club Helsinki/Kontula vastaa konttikirppiksen järjestelyistä. Tuotto ohjataan Lions-toiminnan kautta alueen lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Kontufestarin päätöskonsertti on Mikaelinkirkossa klo 14: Isä, Poika ja Blues. Lähes viidenkymmenen vuoden uran tehnyt laulaja-lauluntekijä, kitaristi ja huuliharpisti Pepe Ahlqvist kuuluu eurooppalaiseen blueseliittiin. Hänen poikansa Joel Ahlqvist on opiskellut musiikkia lapsuudestaan lähtien soittaen nykyisin blues-kitaraa ja työstäen sen ohella myös omaa rap- ja hip-hop-musiikkiaan. He ovat pitäneet kirkkokonsertteja mm. Kallionkirkossa. Vapaa pääsy.

Tervetuloa viettämään leppoista sunnuntaita Mikaelinkirkolle!

KontuFestarin tarkempi ohjelma TÄÄLTÄ.

HUOM! Mikaelinkirkon messu su 20.8. poikkeuksellisesti klo 18.