03.08. Onneksi olkoon: Nea, Linnea, Neea, Vanamo | Palaute
Mikaelin seurakunta

Villasukan lämpöä -perhemessu ja puuhapäivä Mikaelinkirkossa

Mikaelin seurakunta

09.02.2020 klo 11:00 - 14:00 Mikaelinkirkko, Emännänpolku 1, 00940 Helsinki

Tule lämminhenkiseen perhemessuun, jossa saa olla rennosti kutimet mukana ja villasukat jalassa! Voit ottaa oman käsityön ja neuloa, kutoa tai virkata. Laulamme tuttuja lastenvirsiä sekä Tilkkutäkkilaulun.

Mukana messussa iLOPISARAT-lapsikuoro Kirsi Honkanen-Punkarin johdolla, Sini Ikävalko, Aimo Lankinen, Heli Nieminen, Auli Karhu, Tiina Mäki-Arvela, Heikki Heikurinen ja MÄÄ-lammas. Kolehti kerätään Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla Vanhemmuuden tukeminen.

Kysy mukaan isovanhempia, lapsenlapsia tai kummilapsia viettämään leppoisaa kaikenikäisten sunnuntaipäivää! Messun jälkeen tarjolla lounasta (vapaaehtoinen maksu) ja lapsille on omaa ohjelmaa: villasukkarata, hiljainen huone rauhoittumiseen ja lukemiseen sekä pehmeitä askarteluja. Mikaelin käsityökerholaiset ovat valmiina opastamaan, jos haluat apua vaikka keskeneräisiin töihin tai sen kuuluisan kantapään tekemiseen. Myynnissä käsitöitä Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Vinkki! Jos kaapissasi lojuu käyttämättömiä lankoja, voit tuoda ne käsityökerholaisille. He tekevät niistä esimerkiksi tossuja vauvoille ja villasukkia vanhuksille.

Järjestäjä: Helsingin Mikaelin seurakunta