13.07. Onneksi olkoon: Joel, Ilari, Lari | Palaute
Mikaelin seurakunta

Musiikki

Tapahtumat

Kalenteri ja kellosymboli 23.07.2020 klo 18:00 - 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikaelinkirkko

Uutiset

Musiikkia on mukana melkein kaikessa seurakunnan toiminnassa. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan tai itse osallistumaan. Joka sunnuntai laulamme messussa yhdessä tuttuja virsiä ja kuulemme muuta musiikkia.

LAULAMAAN!

Iloinen Kanttorin Kööri Tuntuuko usein siltä, että haluaisit laulaa enemmän? Kaipaatko mukavaa lauluseuraa ja hetken hengähdystaukoa arjen askareisiin? Tule mukaan Iloiseen Kanttorin Kööriin. Kööri on tarkoitettu kaikille jotka ovat aina halunneet laulaa, mutta eivät ole vielä löytäneet omaa kuoroa. Kööriin ei ole pääsykokeita eikä muitakaan vaatimuksia. Hymy on silti hyvä ottaa mukaan harjoituksiin, sillä sitä voidaan tarvita. Tutustumme mm. uuteen virsikirjan lisävihkoon. Tule mukaan, sillä sinua odotetaan! Ei ennakkoilmoittautumista. Kööriä johtaa kanttori Kirsi Honkanen- Punkari. Harjoitukset Mikaelinkirkolla tiistaisin klo 18-19.30.

Mikaelin Laulajat, mieskuoro, ottaa uusia laulajia. Kuoro harjoittelee Mikaelinkirkossa keskiviikkoisin klo 17.30-20. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: kuoronjohtaja Jukka Okkonen, p. 050 539 6690 tai jukkaokkonen5@gmail.com.

Nuorten aikuisten lauluryhmä Melisma harjoittelee periodeittain ja esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa pitkin vuotta. Ohjelmisto koostuu pääosin nuorekkaasta, hengellisestä musiikista. Lauluryhmä esiintyy myös yhdessä lapsikuoro iLOPISAROIDEN kanssa. Tied. Kirsi Honkanen-Punkari p. 09 2340 4857 tai 050 307 4259.

Nuorten kuoron ja bändin harjoituksia pidetään periodeittain, yleensä keskiviikkoisin ja lauantaisin. Esiintyminen messuissa laskiaissunnuntaina 23.2. ja helatorstaina 21.5. Tied. Mari Lamminen p. 09 2340 4845 tai 050 522 6883.

iLOPISARAT on lapsi- ja nuorisokuoro yli 6-vuotiaille juniorilaulajille. Ohjelmiston pääpaino on hengellisessä lastenmusiikissa. Kuoro esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa sekä Mikaelinkirkon perhemessuissa. Viikkoharjoitukset ovat Mikaelinkirkossa keskiviikkoisin klo 18-19. Kuoronjohtaja on Kirsi Honkanen-Punkari. Kuoroon voi ilmoittautua tästä.

Ilopisarat on julkaissut kaksi äänilevyä: Terveisiä Taivaan Isältä ja joululaululevyn Lumi hiljaa leijailee. Niitä voi ostaa Mikaelinkirkon seurakuntatoimistosta ja Mikaelinkirkon aulavahtimestareilta, hintaan á 10€, käytetään lapsikuoron toiminnan tukemiseen.

Lasten musiikkikerho. Lisätietoa Lasten ja perheiden omilta sivuilta.

Muskareita alle 3-vuotiaille järjestetään perhekerhojen yhteydessä.‍