06.12. Onneksi olkoon: Niilo, Niko, Nikolai, Niklas, Niki | Palaute | På svenska | In English

Mikaelinkirkko

Astu sisään pääsiäisen tapahtumiin

18.03.2019, 14:24 /  päivitetty 28.03.2019, 11:20

Milloin viimeksi kävit teatterissa tai jossain esityksessä? Millaisen jäljen se jätti mieleesi? Elävien näyttelijöiden herättämät tunteet koskettavat ihan eri tavalla kuin pelkkä puhuttu tai kirjoitettu teksti. Aina esiintyjien ei edes tarvitse olla ammattilaisia tuodakseen jonkin aiheen tuoreesti esiin.

Pääsiäisvaelluksella voit kuvitella itsesi osaksi tapahtumia, jotka muuttivat maailmanhistorian.

Tänäkin vuonna Itä-Helsingin seurakunnissa järjestetään pääsiäisdraamoja tai vaelluksia työntekijöiden ja vapaaehtoisten voimin. Kirkkotiloja sisustetaan pääsiäisen tapahtumapaikoiksi, ja pääsiäiskertomuksen henkilöt astelevat eteesi kertomaan tuntemuksiaan. Voit poiketa huoneeseen, jossa Jeesus opetuslapsineen nautti leipää ja viiniä viimeisen kerran, astella rauhassa Getsemanen puutarhaan, suunnata katseesi kohti Golgatalle pystytettyjä ristejä ja lopuksi pysähtyä suurten salaisuuksien äärelle tyhjän haudan oviaukossa. Kierroksilla kuljetaan oppaan johdolla.

Osa pääsiäisvaelluksista ja draamoista on suunnattu erityisesti lapsille ja perheille, osa aikuisille. Olet lämpimästi tervetullut elämykseen mukaan!