09.07. Onneksi olkoon: Jasmin, Ilta, Jade | Palaute
Mikaelinkirkko

Ymmärrätsä mitä mä tarkotan?

Mikaelin seurakunta

07.02.2017, 14:22 /  päivitetty 07.02.2017, 14:21

Toimiva Vuorovaikutus - ihmissuhdetaitojen kurssi Mikaelinkirkolla 18. - 19.2. Ilmoittaudu mukaan!

Kaksipäiväinen (la ja su klo 12-17) koulutus vahvistaa jokapäiväisiä taitojamme kohdata ihmisiä ja olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittyä omissa keskustelu- ja kuuntelutaidoissaan.

Toimivassa vuorovaikutuksessa molempien keskustelun osapuolien kokemukset tulevat riittävästi ilmaistuksi ja kuulluksi. Mahdollisuudet parantaa vuorovaikutusta löytyvät kahdelta suunnalta. Sekä viestien lähettämistä että vastaanottamista voidaan kehittää.

Opittavien vuorovaikutustaitojen avulla voidaan parantaa yhteistyön edellytyksiä kaikenlaisissa arjen kohtaamisissa niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Kurssilla opittuja taitoja voi soveltaa mm. kotona, kouluissa, vapaaehtoistoiminnassa, ja harrastuksissa. Kurssi auttaa ihmisiä toimimaan yhdessä paremmin ja auttaa luomaan toimivampia sekä kestävämpiä ihmissuhteita.

Kurssi toteutetaan Mikaelinkirkolla kahtena peräkkäisenä päivänä, lauantaina 18.2. ja sunnuntaina 19.2. Kurssin hinta on 10e sisältäen kurssimateriaalin ja kahvitarjoilun. Kouluttajana toimii Juha Kasari, p. 09 2340 4850. Maksimi osallistujamäärä on 16. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.