25.09. Onneksi olkoon: Kullervo | Palaute
Mikaelinkirkko

Pääsiäisen tilaisuuksia Mikaelin seurakunnassa 2021

Mikaelin seurakunta

19.03.2021, 12:31 /  päivitetty 31.03.2021, 15:43
maalattuja pääsiäiskukkia ja munia

Hyvää pääsiäisen aikaa!

Kevät tulee, valo lisääntyy. Keskellä kaikenlaisia rajoituksia pääsiäinen viestittää vapautuksesta. Elämä voittaa! Pääsiäiskoristeet, kuten virpomavitsat, vihreä rairuoho ja pääsiäismunat kuvaavat eri tavoin uutta alkua. Kun kuolema on voitettu, on pahimmasta selvitty. Kristus on ylösnoussut!

Osallistu virtuaaliseen pääsiäisvaellukseen

Talven jälkeen on palkitsevaa lähteä ulkoilemaan kevätilmaan. Kun kaipaat kävelykohteita, tule katsomaan Mikaelinkirkolle rakennettuja pääsiäisikkunoita 22.3.-8.4. Olemme rakentaneet niihin pääsiäisen tapahtumapaikkoja. Samalla voit kännykälläsi katsoa videoita QR -koodin avulla. Näyttelijöinä pääsiäistapahtumista kertovissa videoissa ovat Mikaelin seurakunnan työntekijät. Ellet pääse paikalle, voit katsoa videoita myös nettisivuiltamme. Anna palautetta ja osallistu samalla arvontaan. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Ehtoolliselle kiirastorstaina

Tänä keväänä voit osallistua pääsiäisajan jumalanpalveluksiin kotisohvaltasi. Ehtoollista on tarjolla Mikaelinkirkolla sunnuntaisin ja kiirastorstaina, ja Östersundomin kirkossa myös kiirastorstaina. Voit myös varata yksityisen ehtoollisen suoraan papilta arkipäiväksi kirkolle. Pappien yhteystiedot löydät tästä. Yhteyden pappiin saat myös seurakuntatoimiston kautta. Mikaelinkirkko on avoinna hiljentymistä varten arkisin klo 10-16. Anna pääsiäisen evankeliumin koskettaa, lohduttaa ja rohkaista itseäsi!

”Ilo syntyy meihin, suru vaihtuu toivoksi ja kaipaus läheisyydeksi.
Sielusta riisutaan kaikki musta valon vaatteiden tieltä.
Juhlasaatto alkaa.
Kristus on ylösnoussut, Jumalan Poika, kuoleman voittaja!”

(Matti Huotari, Kasvun voimaa)

Toiveikasta ja valoisaa pääsiäistä!

Kirkkoherra Martti Häkkänen ja koko Mikaelin seurakunnan väki