28.10. Onneksi olkoon: Simo | Palaute
Merirasti-kappeli

Koululainen, tule mukaan kerhoihin, junnukahvilaan ja leireille!

Vuosaaren seurakunta

01.09.2021, 10:24 /  päivitetty 01.09.2021, 10:26
Koululainen, tule mukaan kerhoon, junnukahvilaan tai leirille!
Iloinen poika osoittaa sormella tekstiä jossa lukee: koululainen, tule mukaan!

Tervetuloa mukaan Vuosaaren seurakunnan Junnutoimintaan!

Meillä on monenlaisia harrastekerhoja 1–6 luokkalaisille. Tänä syksynä voit tulla mukaan kokki-, näytelmä- tai kädentaitokerhoihin! Kivan yhteisen tekemisen päätteeksi kerhoissa hiljennytään iltahartauteen. Kerhonohjaajina toimivat vapaaehtoiset nuoret.

Syyslomalla luvassa on myös Koululaisten oma syysleiri Lohirannan leirikeskuksessa Lohjalla. Leiristä lisätietoja myöhemmin, seuraa ilmoittelua näillä sivuilla sekä seurakunnan Facebookissa.

Maanantaisin on myös mukava piipahtaa junnujen omaan Junnukahvilaan, jossa on pelejä, tekemistä, askartelua ja läksyparkki.

Ilmoittautuminen kerhoihin

Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan saman linkin kautta. Ilmoittautumisen voi tehdä huoltaja. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Junnukahvilaan ja sen yhteydessä toimivaan askartelukerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Muihin kerhoihin pääset ilmoittautumaan alla olevan linkin kautta.

Kerhoilmoittautuminen

Kädentaidon kerhot

Korukerho

Tykkäätkö tehdä koruja itsellesi tai lahjaksi? Nyt pääset näpertämään ja pipertämään ihania kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja tai vaikka nilkkakoruja! Tee itsellesi iloksi tai vaikkapa kaverille synttärilahjaksi. Korujen materiaalimaksu 10e syyskausi.

Valossa maanantaisin klo 18–19 ajalla 6.9.–29.11. (ei syyslomalla 18.10.). Lisäksi kerhojen yhteinen joulujuhla Valossa maanantaina 13.12.

Life Hacks ja muita kokeiluja

No nyt on jännää! Olet varmasti nähnyt netistä yhtä ja toista Life Hacks –juttua ja muita mielenkiintoisia kokeiluja. Kokeillaan siis yhdessä! Välillä onnistutaan ja välillä mennään aivan metsään, mutta pääasia että on kivaa ja ollaan ennakkoluulottomia. Joskus myös askarrellaan ja joskus puhalletaan liiat energiat pihalla kirkon ympäri leikkien ja juosten. Tämä on kerho, josta et koskaan tiedä mitä ylläriä on luvassa. Varaudu siis kaikkeen!

Vuosaaren kirkolla iltapäiväkerhon tiloissa maanantaisin klo 17.30–19, ajalla 6.9.–29.11. (ei syyslomalla 18.10.). Lisäksi kerhojen yhteinen joulujuhla Valossa maanantaina 13.12.

Askartelukerho

Askartelukerhossa pääset käsittelemään erilaisia materiaaleja ja kokeilemaan monenlaista erilaista askartelua. Tuo vaikka omat ideasi ohjaajalle, mitä kerhossa voisi askarrella! Askartelukerho kokoontuu Junnukahvilan yhteydessä maanantaisin klo 16.30 alkaen. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan voit liittyä askartelijoiden joukkoon Junnukahvilassa.

Valossa Junnukahvilan yhteydessä maanantaisin klo 16.30 ajalla 6.9.–29.11. (ei syyslomalla 18.10.). Lisäksi kerhojen yhteinen joulujuhla Valossa maanantaina 13.12.

Teatterin tekemistä

Näytelmäkerho eli Näyttis

Kurkkiiko kuuluisuus jo nurkan takana – kukapa tietää, sillä pienestä se lähtee! Näytelmäkerhossa laitat itsesi likoon. Luvassa leikkimistä ja rooleihin perehtymistä. Pääset harjoittelemaan oikeaa näytelmää sekä esiintymään. Heittäydy mukaan näyttelemisen jännittävään maailmaan. Tästä tulee kivaa! Tiistain kerhoiltojen lisäksi kerhossa voi tarvittaessa tulle muutamia lisäharjoituskertoja esiintymisen lähestyessä.

Valossa tiistaisin klo 17.30–19 ajalla 7.9–7.12. (ei syyslomalla 19.10.). Lisäksi kerhojen yhteinen joulujuhla Valossa maanantaina 13.12.

Kokkailun riemua

Kokkikerhot Valossa ja Merirasti-kappelilla

Kokkikerhoissa leivotaan makeita herkkuja ja tehdään pientä suolaista. Opit uutta ja saat rohkeutta keittiöhommiin kotonakin. Kokkiksessa on tosi kivaa! Jos sinulla on erityisruokavalioita, niin on tärkeää huomioida, että kokkikerhoissa ei valitettavasti voida huomioida niitä. Kokkikerhon materiaalikulut syksyltä 20e, josta lasku tulee kotiin. Ilmoittauduthan vain toiseen kokkikerhoista.

Valossa keskiviikkoisin klo 16–18, ajalla 8.9.–8.12. (ei syyslomalla 20.10.). Lisäksi kerhojen yhteinen joulujuhla Valossa maanantaina 13.12.

Merirasti-kappelilla keskiviikkoisin klo 17–19, ajalla 15.9.–8.12. (ei syyslomalla 20.10.). Lisäksi kerhojen yhteinen joulujuhla Valossa maanantaina 13.12.

Junnukahvila

Kouluikäisten Junnukahvila on kavereita, pelailua, mukavaa tekemistä ja läksyapua

Junnukahvila on rento ja turvallinen 1–6 luokkalaisten oma iltapäivä Valon viihtyisissä tiloissa. Tarjolla pieni välipala. Pelaa ilmakiekkoa, biljardia, pöytäfutista sekä erilaisia lautapelejä ja vietä mukavaa aikaa kavereiden kanssa. Satunnaisesti kokkaamme yhdessä tai katsomme kivan leffan. Paikalla on aina seurakunnan nuorisotyönohjaaja. Mahdollisuus myös pienten herkkujen ostoon kahvilan kanttiinista. Kahvila on avoin, etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.

Junnukahvilassa saat myös läksyapua. Ota läksykirjat mukaan ja tee huomisen läksyt pois. Vaikeissa läksyjutuissa saat ohjaajalta apua. Onko kokeita tulossa? Katsotaan yhdessä koealue ja kuulustellaan. Läksyparkki junnukahvilassa noin klo 15.30.

Junnukahvilan yhteydessä toimii myös Askartelukerho. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan voit tulla Junnukahvilaan ja halutessasi osallistua ohjattuun askarteluun klo 16.30 alkaen.

Valossa maanantaisin klo 15–18, ajalla 6.9. – 29.11. (ei syyslomalla 18.10.). Lisäksi junnukahvilan ja kerhojen yhteinen joulujuhla Valossa maanantaina 13.12.

Ttila

Ttila on viikoittainen iltapäiväohjelma juuri sinulle. Ttilan löydät Youtubesta.

Suorassa ohjelmassa käsitellään juuri niitä aiheita, jotka sinua kiinnostavat. Ttilassa on juontamassa monta kivaa nuorta, heidän joukossaan Vuosaaren oma Taikatuuli! Käy kurkkaamassa Ttilaan!

Lisätietoa junnutoiminnasta

Lisätietoa kerhoista ja junnutoiminnasta voit kysyä Heidiltä =)