10.08. Onneksi olkoon: Lauri, Lasse, Lassi | Palaute
Merirasti-kappeli

‍Junnut – toimintaa kouluikäisille

Vuosaaren seurakunta

14.02.2018, 14:59 /  päivitetty 14.02.2018, 15:01
Monenmoista mukavaa tekemistä 1–6 luokkalaisille, mm. kahvila, leirejä, kerhoja ja tapahtumia. Tervetuloa mukaan!

Junnukahvila

Junnukahvila Valossa maanantaisin klo 16–18 (23.4. asti). Junnukahvila on avoin kerho 1–6 luokkalaisille. Illassa mukavia peli- ja leikkihetkiä, ohjattua toimintaa, askartelua ja kokkausta. Toimintaa ohjaavat nuorisotyönohjaajat ja vanhemmat nuoret. Kahvilassa pieni maksuton välipala, ruokarukous ja hartaus. Mahdollisuus pelata biljardia, ilmakiekkoa ja pöytäjalkapalloa, sekä lautapelejä. Ilmainen tee, edullista pientä purtavaa ja makeisia.

Junnukerhot

Junnukerhot. Kiinnostaako näytelmäkerho, kokkikerho, roolipelikerho tai puuhakerho? Meiltä löydät nämä ja muitakin. Tule kerhoon! Kevään 2018 kerhot: NÄYTTIS (näytelmäkerho) maanantaisin klo 18–19 Valossa. Oletko innokas näyttelijä? Innostaako kehitellä erilaisia rooleja roolivaatteiden avulla? Haluaisitko esiintymään? Tätä ja paljon muuta teemme näytelmäkerhossa. Tule mukaan! KOKKIS (kokkikerho) keskiviikkoisin klo 17–19 Valossa ja Merirasti-kappelilla. Mikä sen mukavampaa kuin oppia itse tekemään ruokia ja herkkuja ja päästä vielä maistelemaan! Jos olet kiinnostunut kokkailusta, tule mukaan! Joka kerralla tehdään yhdessä jotain makoisaa ja reseptit saa mukaan kotiin. Kerhon hinta 20e/kausi. ROPE (roolipelikerho) torstaisin klo 17–19 Valossa. Tykkäätkö uppoutua roolipelien maailmaan? Pelaamme lautaroolipelejä innolla, antaumuksella, jännityksellä ja keskittyen! Uskaltaudutko mukaan? Kerho on tarkoitettu hieman isommille, 5–8 luokkalaisille. PUUHIS (puuhakerho). Puuhiksessa puuhaillaan hirrrmuisen kivoja juttuja: askarrellaan, leikitään, leffaillaan, silloin tällöin kokkaillaan, ym. Jokaisessa kerhossa on luvassa uutta ja kivaa! Puuhakerho keskiviikkoisin Valossa 1–3 luokkalaisille klo 16–17 ja 4–6 luokkalaisille klo 17–19, sekä perjantaisin Vuosaaren kirkolla iltapäiväkerhon tiloissa 1–4 luokkalaisille klo 16.30–17.30. Lisätiedot Heidi Ruuska.

Yökylässä

Yökylässä. Miltä tuntuisi yöpyä Valossa tai vaikka kirkolla? Tule yökylään toukokuussa! Illan aikana myös pieni retki. Lisätietoja tulossa lähempänä, seuraa tiedotusta.

Lisätietoa kouluikäisten junnutoiminnasta

Heidi Ruuska, nuorisotyönohjaaja, p. 040 537 6924, heidi.ruuska@evl.fi