23.08. Onneksi olkoon: Signe, Varma | Palaute | På svenska | In English

Meilahden seurakunta

Nuorille melkein mitä vaan – tuu tsekkaamaan!

Vuosaaren seurakunta

15.07.2019, 20:05
Nuorille syksy tarjoaa melkeinpä mitä vaan - leppoisaa oloa, mukavaa menoa, jotain uutta ja ihmeellistä - mutta ennen kaikkea mukavaa seuraa ja uusia ystäviä. Tervetuloa mukaan!

Nuorille syksy tarjoaa melkeinpä mitä vaan - leppoisaa oloa, mukavaa menoa, jotain uutta ja ihmeellistä - mutta ennen kaikkea mukavaa seuraa ja uusia ystäviä. Tervetuloa mukaan!

Nuortenkahvila

Valossa tiistaisin klo 17–21. Kahvilassa voit viettää rennosti aikaa hyvässä seurassa, pelailla bilistä, ilmakiekkoa tai lautapelejä, tai vain rentoutua mukavilla sohvilla hyvässä seurassa. Kahvilan tiskiltä voi ostaa edulliseen hintaan pientä suolaista ja makeaa. Kahvila toimii vapaaehtoisten nuorten avustajien, "kahvojen" voimin. Tähänkin toimintaan voit tulla mukaan! Syyskausi ajalla 3.9.–17.12. Lisätiedot Taija Elste-Ranta.

Nuorten aloitustapahtuma

Tutustuitko riparilla mukaviin tyyppeihin? Tulkaa yhdessä grillaamaan, leikkimään parhaat riparileikit, laulamaan parhaat riparilaulut, tutustumaan muihin mahtaviin tyyppeihin ja kuulemaan isoskoulutuksesta ja muusta toiminnasta. Nuorten aloitustapahtuma Kallahdenniemen uimarannalla, oikeanpuoleisella grillauspisteellä tiistaina 27.8. klo 17. Ilmoittautumislinkki täällä.

Nuortenleiri

Oliko riparilla kivaa? Kaipaatko lisää samanlaista? Ajattelitko tulla isoskoulutukseen? Leirillä ryhmäydyt parhaiten isoskoulutukseen tulevien ja muiden mukavien tyyppien kanssa. Nuortenleiri Porkkalassa 13.–15.9. Ilmoittautumislinkki täällä.

Nuorten aikuisten ilta

Yhteistä ruoanlaittoa ja elämän jakamista, joskus myös pientä ohjelmaa. Mukaan voit tulla sinä vuonna, jona täytät 18. Nuorten aikuisten K18 illat Valossa klo 17–21 torstaisin 3.10., 17.10., 31.10., 14.11. ja 28.11. Lisätiedot Lauri Holma, lauri.holma@evl.fi.

Nuorten matka Ranskan Taizéen

Koe unohtumaton viikko ranskalaisessa veljesluostarissa yhdessä tuhansien muiden nuorten kanssa kesällä 2020! Taizéssa tutustut yksinkertaiseen elämäntapaan, Taizé-lauluihin, sekä ihmisiin eri puolilta maailmaa. Luvassa on unohtumaton viikko, joka jättää useimpiin lähtemättömän jäljen ja tuo elämään uusia ystäviä. Lisätiedot Taija Elste-Ranta.

Valon ääni – nuorten kuoro ja bändi

Onko musiikki lähellä sydäntäsi? Tule mukaan! Valon äänen kuoro ja bändi toimivat projektiluontoisesti. Lisätiedot Hanna Virtanen ja Jukka Drugg.