12.08. Onneksi olkoon: Klaara | Palaute
Maunulan kirkko

Koronan vaikutukset toiminnassamme

Oulunkylän seurakunta

17.03.2020, 17:18 /  päivitetty 23.04.2020, 15:16
Saateessa hohtava Oulunkylän pääoven yllä oleva valoristi, kuvan päällä teksti: Työntekijämme ovat tukenasi.

Oulunkylän, Maunulan ja Käpylän kirkot ovat toistaiseksi kiinni hallituksen antamien linjausten mukaisesti koronaepidemian leviämisen estämiseksi. Vaikka kirkossa kokoontuvaa jumalanpalvelusta ei tässä tilanteessa voida toimittaa, sanajumalanpalvelus lähetetään verkossa sunnuntaisin klo 10.

Osallistu yhteiseen hartaushetkeen täältä: Oulunkylän YouTube tai Oulunkylän Facebook.

Hartaudet jäävät tallenteeksi YouTube-kanavalle, joten ne voi käydä katsomassa myöhemmin haluamaansa aikaan.

Myös nuoret kokoontuvat netissä – koronasta huolimatta. Tsekkaa Instagramista tai Snapchatista @ogelinsrknuoret tai soita: nuorisopastori Tapio Leinonen / 050 380 3477, nuorisotyönohjaaja Joel Lehtinen / 050 501 7993, nuorisotyönohjaaja Mia Mod / 050 380 3469.

Jos haluat kotiin postitettavaksi lasten pyhäkoulu- ja askarteluaineistoa, ota yhteyttä Anna Hjelt-Jauhiaiseen (anna.hjelt-jauhiainen@evl.fi).

Kirkolliset toimitukset (kaste, vihkiminen, hautajaiset, kodin siunaaminen, rippi ja yksityisehtoollinen) hoidetaan normaalisti, huomioiden kuitenkin koronaviruksesta annettuja toimintaohjeita. Voit ottaa yhteyttä työntekijöihin puhelimitse tai sähköpostilla.

---

AA-RYHMÄT ilmoittavat kokoontumisista omilla kanavillaan. Kokoontumisia ei seurakunnan tiloissa.

YHTEISÖRUOKAILUT – peruttu toistaiseksi: Maanantaipuuro Oulunkylän kirkolla, Käpylän iltaruoka keskiviikkoisin Käpylän kirkolla, Yhteisöravintola Salaam torstaisin Oulunkylä kirkolla

KUOROJEN VIIKKOTOIMINTA – peruttu toistaiseksi: Chorus Sine Nomine, Käpylän kirkkokuoro, Adoramus-lauluyhtye, Maunulan kirkon musiikkiryhmä.

KONSERTTIT JA ESITYKSET – peruttu toistaiseksi

AIKUISTEN PIIREJÄ JA RYHMIÄ – peruttu toistaiseksi: Rukousryhmä, Sururyhmä keskiviikkoisin Oulunkylän, Raamattupiiri maanantaisin Oulunkylän vanhalla kirkolla. Raamattupiiri Etsijät torstaisin Maunulan kirkolla, Oulunkylän lähetyspiiri keskiviikkoisin Oulunkylän kirkolla, Koskelan lähetyspiiri joka toinen tiistai klo 17 Voudintien kerhotilassa, Lähetysyhteistyö – Lähetysseuran postimerkkitalkoot torstaisin Voudintien kerhotilassa, Messuavustajakoulutus siirtyy keväältä alkusyksyyn 2020, Lukupiirit Käpylän ja Oulunkylän kirkoilla, Käpylän päiväpiiri keskiviikkoisin Käpylän kirkolla, Maunulan torstaikerho, Kehitysvammaisten kerho maanantaisin Voudintien kerhotilassa

YHTEISTYÖTAHOJEN TOIMINTA KIRKOILLA – peruttu toistaiseksi: Kyläkammar, Martat, Ethiopian Orthodox Church, Kaari Ensemble, Kamarikuoro Addictio, Maailma-kuoro, Kansalliskuoro, Helsingin Työväen Orkesteri, Soul Strings, Amore Barocco, Partiolippukunta Käskynhaltijat.

Partiolippukunta Kuksat ilmoittaa erikseen jäsenilleen tilanteesta.

LAPSET JA PERHEET – toimintaryhmät peruttu toistaiseksi: Maanantain perhekerho Oulunkylän kirkolla, Maunulan kirkon torstain Muskarit, Käpylän kirkon perjantain Tanssituokiot, Oulunkylän kirkon päiväkerhot, Maunulan kirkon Family Thursday ja pyhäkoulut. Iltaperhepyhäkoulu seuraavan kerran syksyllä 2020. Isät hoi! –iltamuskarit seuraavan kerran syksyllä 2020, Ensi kertaa vanhemmaksi –ryhmä seuraavan kerran syksyllä 2020, Yksinhuoltajien olohuone peruttu toistaiseksi.

VARHAISNUORET: Seurakunnan järjestämät iltapäiväkerhot (Oulunkylän ja Veräjälaakso) ja aamupäiväkerho (Oulunkylä) on peruttu. Kokkikerhot ja muu varhaisnuorten kerho- ja viikkotoiminta on peruttu. Jatkuu syksyllä 2020.

ILTAPÄIVÄKERHOT: avoinna koulujen tilanteen mukaisesti.

NUORTEN TOIMINTA: Nuoret kokoontuvat netissä – koronasta huolimatta. Tsekkaa Instagramista @ogelinsrknuoret tai soita nuoripastori Tapio Leinoselle (050 380 3477) tai nuorisotyönohjaaja Joel Lehtiselle (050 501 7993).

Matalan majan illat torstaisin kerhotila Kakkosella on peruttu toistaiseksi.

Klubikakkonen kerran kuukaudessa perjantaisin Kakkosella on peruttu toistaiseksi.

Isoskoulutuskokoontumiset peruttu toistaiseksi.

RIPPIKOULUT: Rippikoulujen kokoontumisista ja muutoksista maalis-huhtikuun aikana on ilmoitettu suoraan rippikoululaisille ja heidän huoltajilleen. Vastuuhenkilöinä kunkin rippikouluryhmän turvallisuusvastaavat.

RETKET JA LEIRIT on peruttu toistaiseksi.

YHTEISTYÖ PÄIVÄKOTIEN, KOULUJEN JA AMMATTIOPPILAITOSTEN KANSSA:

Seurakunnan työntekijät ovat koululaisten, opiskelijoiden ja henkilökunnan tavoitettavissa puhelimitse ja somen kautta.

Koulujen ja päiväkotien pääsiäiskirkkoja ja –vaelluksia ei tällä tietoa toteuteta tänä vuonna.

HARTAUDET LAITOKSISSA JA PALVELUTALOISSA: Hartaudet laitoksissa ja palvelutaloissa on peruttu 31.5. asti. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään pääsiäisen tienoille vuorovaikutteisen nettihartauden. Pyydettynä ja laitosten/ palvelutalojen linjausten mukaisesti voi työntekijä vierailla yksittäisen potilaan asukkaan luona erityisistä syistä.

PAPPI PAIKALLISESSA: ’Pappi paikalllisessa’ eli papin torstaipäivystys Pub Päättömässä Kanassa on tauolla huhti-toukokuun. Tarvittaessa väliin jääneet päivystykset otetaan takaisin kesäkuukausina. Pappi on tavattavissa jo nyt keskusteluja varten puhelimen ja sähköpostin kautta.