21.10. Onneksi olkoon: Ursula | Palaute | På svenska | In English

Matteuksenkirkko

Snellu Cafe avattu Matteuksenkirkolla Itäkeskuksessa

15.01.2018, 09:04 /  päivitetty 17.01.2018, 11:10

Matteuksenkirkolle Itäkeskukseen on avautunut avoin ja helposti
saavutettava kohtaamispaikka Waste&Feast -konseptin mukainen
lounaskahvila Snellu Cafe.

Snellu Cafe -lounaskahvila tarjoaa edullista ruokailua sekä yhteisöllisyyttä yhteisen ruokapöydän äärellä. Lounaan valmistuksessa hyödynnetään hävikkiruokaa ja toiminnassa suositaan ekologisia arvoja. Kahvila on kaikille avoinna.

Lounasta on tarjolla arkisin klo 11-12.30. Tarjolla on 2 € lounas heti maksettuna tai 5 tai 10 kerran ruokakortti. Aterioimalla voi samalla tehdä hyvää: maksamalla lounaasta 5 tai 10 euroa tukee samalla vähävaraisten ruokailua.

Myöhemmin valikoima laajenee kahvilatuotteisiin ja aukioloaika pitenee.

Snellu Cafe tukee nuoria koulutus- ja työpoluille

Kahvila tarjoaa työtä heikossa työmarkkina-asemassa oleville nuorille, työkokeilijoille sekä harjoittelijoille. Työn lisäksi jokainen nuori saa ohjausta ja perehdytystä koulutuspaikan löytämiseksi tai työpolun avaamiseksi Snellu Cafe -jakson jälkeen.

Toiminnan tavoitteena on syrjäytymisen ehkäisy ja oman elämänhallinnan vahvistaminen mielekkäällä tekemisellä ja tuella. Mukaan voi tulla myös vapaaehtoistyöntekijäksi.

Waste&Feast-konsepti tarkoittaa ekologisten arvojen noudattamista, ruokahävikin hyödyntämistä ja vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien työllistämistä.

Snellu Cafe, Turunlinnantie 3, p. 050 405 9589. snellucafe@evl.fi, www.snellu.info