19.08. Onneksi olkoon: Mauno, Maunu | Palaute
Malmin seurakunta

Walk in talk 13–20-vuotiaille alkaa 7.2. Malmin Varustamolla

Malmin seurakunta

04.02.2022, 08:07
Walk in talk maanantaisin klo 16–18 Malmin Varustamolla. 13–20-vuotiaille tarkoitettu palvelu on maksuton, eikä erillistä ajanvarausta tarvita. Nuori voi tulla tapaamiseen anonyymisti, kertomatta omaa nimeään tai asuinpaikkaansa. Keskustelut ovat luottamuksellisia.
Violetilla pohjalla teksti: Walk in talk Malmin seurakunta. Älä pelkää.

Malmin seurakunnan uusi nuorille suunnattu palvelu, Walk in talk on auki kevään ajan joka maanantai klo 16–18 Malmin Varustamolla, osoitteessa Pekanraitti 16. ”Moni nuori kokee jäävänsä yksin ajatustensa ja kysymystensä kanssa. Lisäksi nuorten yksinäisyyden ja ahdistuksen kokemukset ovat kasvaneet korona-aikana. Koemme tärkeäksi, että nuorilla on paikka, minne nuori voi tulla matalalla kynnyksellä kertomaan kuulumisiaan ja huoliaan”, kertoo pappi Päivi Pulakka Malmin seurakunnasta.

Nuoren kanssa on keskustelemassa Malmin seurakunnan kasvatuksen työntekijä. Yhden keskustelun pituus on maksimissaan 45 minuuttia. ”Nuorella on mahdollisuus jutella työntekijän kanssa juuri niistä asioista, mitkä häntä sillä hetkellä mietityttää. Monesti sekin jo auttaa, että voi kertoa jollekin ajatuksistaan”, sanoo nuorisotyönohjaaja Heidi Granström.

Palvelu on maksutonta, eikä erillistä ajanvarausta tarvita. Nuori voi tulla tapaamiseen anonyymisti, kertomatta omaa nimeään tai asuinpaikkaansa. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Lisätietoja: Malmin seurakunnan erityisnuorisotyöstä vastaavat, Heidi Granström ja Päivi Pulakka etunimi.sukunimi@evl.fi