19.05. Onneksi olkoon: Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia | Palaute
Malmin seurakunta

Viisi uutta työntekijää Malmille - kirkkoherran vaali käydään syksyllä

27.04.2021, 18:05 /  päivitetty 27.04.2021, 21:24
Malmilla aloittaa viisi uutta työntekijää. Vahvistuksia seurakunnan rakentamiseen saadaan kasvatukseen, diakoniaan, viestintään ja yhteiskunnalliseen työhön.
Tervetuloa Malmin seurakuntaan-somemainoskuva

Malmin seurakunnan seurakuntaneuvosto päätti kokouksessaan 27.4.2021 palkata viisi uutta työntekijää eri työaloille. Kokouksessa seurakuntaneuvosto päätti pyytää kirkkoherran viran auki julistamista Helsingin tuomiokapitulilta ja päätti antaa lausunnon välillisestä vaalitavasta sekä hyväksyi viran erityistarpeet ja aikataulun.


Uudet työntekijät vahvistavat Malmin suuntaa

"Iloitsen siitä, että Malmin seurakunta kiinnostaa laajasti erittäin osaavaa joukkoa. Nyt tehdyt rekrytoinnit vahvistavat Malmin strategista linjaa, jossa rakennamme seurakuntaa rohkeasti alueen ihmisten ja toimijoiden kanssa. Tarkoituksena on tuoda Koillis-Helsingin tunnot ja alueen ihmisten ääni esiin vahvistamalla yhteiskunnallista osaamista, osallisuutta ja mediassa vaikuttamista.", sanoo kirkkoherra Heikki Arikka.

Touko-kesäkuussa Malmin seurakunnassa aloittavat seuraavat työntekijät:

Minna KumpukallioMinna Kumpukallio, kasvatuksen pappi

TM, pastori Minna Kumpukallio on monipuolinen ja monitaitoinen osaaja, jolla on vahva kasvatuksellinen ote sekä ymmärrys lasten ja nuorten osallisuudesta. Minna Kumpukallio tunnetaan kokeilevasta, rohkeasta ja innovatiivisesta tekemisestä. 

”Odotan innolla työn aloitusta Malmilla ja sitä, että pääsen tutustumaan Malmin alueen ihmisiin! Tulen työskentelemään erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja se onkin minulle erityisen mielekästä ja innostavaa. Tuon Malmin seurakuntaan iloa, intoa kokeilla uutta ja tekemisen meininkiä. Toivottavasti pian tavataan!”

Pia Talvela

Pia Talvela, diakoniatyöntekijä

Diakoni-sosiaaliohjaaja Pia Talvelalla on pitkä työkokemus seurakuntatyöstä pääkaupunkiseudulla muun muassa Tikkurilan seurakunnassa, järjestöistä ja projektitehtävistä. Pia Talvelan erityinen vahvuus on näkemys työssä tarvittavasta verkostomaisesta työotteesta. Hyvä lisä tehtävässä on Talvelan markkinointiviestinnän koulutus.


Minna AinoaMinna Ainoa, viestinnän asiantuntija

Minna Ainoa (TaM), on pitkän linjan viestinnän ammattilainen, markkinointiviestinnän osaaja ja visualisti. Tällä hetkellä Minna Ainoa toimii Oulunkylän seurakunnan viestijänä ja on joutunut viime aikoina hoitamaan myös Koskelan kriisiviestintää.

"Malmin seurakunnan viestintää on tehty viimevuosina reippaalla, edistyksellisellä ja ammattimaisella otteella — on suuri kunnia päästä osaksi tiimiä!"


Salal RAnta


Salla Ranta, viestinnän asiantuntija

Salla Ranta (TM) on vapaa toimittaja, kustannustoimittaja ja kirkollinen vaikuttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus kirkollisena ”sekatyöläisenä”, tuottajana ja kirjailijana. Rannan monipuolisella ja näkemyksellisellä, strategisen viestinnän ja teologian osaamisella on seurakunnan kehittämisessä tärkeä rooli.

“Kirkon tärkein asia on rakkauden viesti. Sitä ei viestitä erillään kaikesta toiminnasta, vaan kaikella, mitä seurakunta on ja tekee. Malmilla tehdään rohkeita tekoja, joilla kaupunkilaisiin jää hyvä jälki."
Kirsi Ojansuu-Kaunisto, yhteiskunnallisen työn pappi

Pitkän linjan ex-kansanedustaja (vihr.) ja kirkolliskokousedustaja saa pappisvihkimyksensä Malmille. Koulutukseltaan Ojansuu-Kaunisto on kasvatustieteen maisteri ja teologian maisteri. Teologisesta tiedekunnasta hän valmistui viime vuonna. Piispa Teemu Laajasalo vihkii Ojansuu-Kauniston papiksi helatorstaina 12.5.202I. Lue lisää

“Kuoleman voittaminen on elämän avain. Sen johdosta voimme elää pelotta rohkeasti. Tässä Malmin seurakunnan motto ”Älä pelkää” on elämän ytimessä. Se on myös minun elämässäni keskeinen ohje, joka on kaiverrettu myös vihkisormukseeni. ” Kirsi Ojansuu-Kaunisto ordinaatiosaarnassaan Malmin kirkossa 25.4 .