02.10. Onneksi olkoon: Valio | Palaute
Malmin seurakunta

Tervetuloa messuun!

Malmin seurakunta

09.09.2022, 09:49 /  päivitetty 15.09.2022, 13:05
Sunnuntaina vietetään perhemessua Malmin kirkossa ja kaksikielistä messua Viikin kirkossa. Puistolassa ja Pihlajamäessä lapsille on messun aikana omaa ohjelmaa.
Syksy 2022 jumalanpalvelukset Malmin seurakunta

Kiitollisuuden sunnuntai

Kiittäkää Herraa! Hän on hyvä. Iäti kestää hänen armonsa..

Sunnuntain aiheena on kiitollisuus. Evankeliumin ja muut pyhän tekstit voit lukea täältä.

Jeesus antoi esimerkin Jumalan rakkaudesta, joka ylittää kaikki rajat ja joka näkee jokaisessa ihmisessä lähimmäisen. Voimme pyytää Kristukselta voimaa toimia Jumalan rakkauden välikappaleena myös niiden hyväksi, joita meidän on vaikea rakastaa.

  • Malmin kirkossa perhemessu klo 10. Messun aiheena on kiitollisuus, lisäksi askartelua ja lopuksi tarjolla jäätelöt ja kahvit. Lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset mukaan!
  • Viikin kirkossa kaksikielinen (englanti-suomi) jumalanpalvelus klo 10. Yhdessä vietetty messu kokoaa Kristuksen luokse ja tekee sunnuntaista pyhäpäivän. Messun jälkeen jatkamme kirkkokahveilla.
  • Puistolan kirkossa messu klo 12. Puistolan kirkolla kokoonnutaan kodikkaaseen messuun, jonka toteuttamiseen pääsee mukaan tulemalla kirkkoon vähän ennen messun alkamista tai ottamalla yhteyttä pappiin etukäteen. Mukana Kansan Raamattuseura. Puistolan kirkon pyhäkoulu kokoontuu messun aikana alakerran kerhohuoneessa.
  • Pihlajamäen kirkossa messu Verkoston kanssa klo 11. Verkoston messu koostuu ylistyslauluista, sanasta ja ehtoollisen vietosta. Lapsille pidetään pyhäkoulua erikseen pienten ja isompien lasten ryhmissä. Messun jälkeen on tarjolla keittolounas.