11.04. Onneksi olkoon: Verna, Minea | Palaute
Malmin seurakunta

Paastonajan pilates vie lempeään hiljaisuuteen - katso täältä

Malmin seurakunta

12.03.2021, 14:28 /  päivitetty 07.04.2021, 13:59
Pilates on lempeä liikuntamuoto, joka rentouttaa kehoa ja mieltä. Liity mukaan Jakomäen ja Puistolan pappi Aino Poutasen vetämään paastonajan pilatekseen aina perjantaisin klo 18 Malmin Facebookissa tai tällä sivulla.
Paastonajan pilats kuvassa pastori Aino Poutanen

Paastonaika valmistaa pääsiäiseen. Kehokin kaipaa lempeää hiljentymistä, ja pilates on siihen oiva liikuntamuoto. Pastori Aino Poutanen vastaa paastonajan pilatesvideoillaan monen kaipaukseen saada hengelliseen elämäänsä myös kehollista ilmaisua. Kokoamme kaikki neljä pilatesvideota näille sivuille. Ensimmäisenä näet uusimman.

Pilates on liikuntaa, jossa kehitetään rangan liikkuvuutta ja vahvistetaan syviä keskivartalon lihaksia. Harjoitus huoltaa sekä kehoa että mieltä ja opettaa pysähtymistä hetkeen. Paastonajan pilateksen videoissa on jokaisessa oma teemansa: lepo, kiitollisuus, pyhä ja lempeys. Jokainen harjoitus päättyy meditatiiviseen rentoutukseen, jonka aikana kuullaan kanttori Taru Hämäläisen soittamaa musiikkia. Harjoitus päättyy siunaukseen.

Siunausta kehollesi ja mielellesi toivottaa Malmin seurakunta!

Noin vartin harjoitusvideo julkaistaan neljänä perjantaina klo 18 Malmin seurakunnan Facebookissa ja täällä nettisivuilla alkaen 12.3. Videot on kuvattu Viikin kirkossa keväällä 2021.‍