28.09. Onneksi olkoon: Arja, Lenni | Palaute
Malmin seurakunta

Lasten ja perheiden joulu: lasten kauneimmat joululaulut, askartelut ja tonttupuuhat

Malmin seurakunta

29.11.2019, 09:01 /  päivitetty 13.12.2019, 20:48
Joulu on kaikenikäisten juhla ja lapset ovat tervetulleita kaikkiin joulunajan tapahtumiin. Seurakunnasta löytyy kuitenkin myös omaa tekemistä lapsille joulun alla.
Joulukuusen koriste kuusessa.

Monille joulun tuovat joululaulut ja niitä onkin mahdollisuus laulaa lukuisissa kirkoissa ennen ja jälkeen joulun. Lapsille ja lapsiperheille järjestetään myös lasten kauneimpia joululauluja. Lapsentasoisesti joulun tarinaan voi tutustua muun muassa lasten joulukirkoissa.

Monissa joulumyyjäisissä ja joulupuuropäivissä pääsee askartelemaan ja herkuttelemaan riisipuurolla tai muilla jouluherkuilla. Malmin kirkon puurojuhlassa kuullaan myös joulutarinoita.

Jouluaattona on monia hartauksia sekä perinteiset yömessut. Näiden joukosta löytyy myös erityisesti lapsille ja perheille suunnatut joulukirkot.

Joulutoimintaa lapsille

Alla olevista linkeistä löydät lasten kanssa toteutettavia menovinkkejä. Linkit eivät näytä menneitä tapahtumia.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten joulukirkot ennen joulua

J‍ouluaskartelua

Joulumyyjäiset

K‍aikenikäisten puurojuhlat kirkoilla

Jouluaaton ja joulupäivän joulukirkot perheille

Katso myös nämä:

Koululaisten joulukonsertti ma 16.12. klo 18 Puistolan kirkossa. Järj. Puistolanraitin ala-asteen 3. luokka. Pääsymaksu 5€. Kahvila aukeaa 17.30.

Kansainväliset joululaulut / International Christmas Songs ti 17.12. klo 19 Malmin kirkossa. Joulun iloa ja tunnelmaa kansainvälisten joululaulujen voimalla. Johtaa Kaisu Rauhamaa. Vapaa pääsy.

6–10-vuotiaat lapset maksutta Leikkiluolaan

Joulukiireitä? Tuo 6–10-vuotiaat lapsesi maksuttomasti leikkimään Leikkuluolaan ja hoida joulunaluskiireesi rauhassa tai levähdä hetki!

Helsingin seurakunnat tarjoavat lapsille leikkiaikaa Hakaniemen Leikkiluolassa lauantaina 21.12. tai sunnuntaina 22.12. Lähtö Malmin kirkolta klo 10 yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa, paluu kirkolle klo 14. Leikkiluolassa on tarjolla pientä välipalaa. Tarkoitettu 6–10-vuotiaille lapsille. Ilmoittautuminen viimeistään ke 18.12. riitta.koivisto@evl.fi