30.01. Onneksi olkoon: Irja | Palaute
Malmin seurakunta

Vielä ehtii laulamaan koillisessa

25.11.2021, 11:18 /  päivitetty 17.12.2021, 14:47
Perjantaina ja lauantaina lauletaan viimeisen kerran kauneimpia joululauluja Malmin kirkossa ja sen pihalla sekä Viikin kirkossa. Sisätiloissa yhteislaulutilaisuuksissa vaaditaan koronapassi.
piirroshahmorivistö laulaa joululauluja, yläosassa KJ-logo ja teksti: Kauneimmat joululaulut. Kulmassa teksti: Älä pelkää.

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 49. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista laulamaan yhdessä!

Jouluun kuuluu antamisen ilo – niin myös Kauneimpiin Joululauluihin. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi. Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Tilaisuuksissa kerätään kolehti, mutta voit lahjoittaa myös täältä.

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -konsertti on taltioitu tänä vuonna Viikin kirkolla ja lähetetään seurakunnan nettisivuilla ja Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalla. Solistina konsertissa on Ylen Elämäni biisi -ohjelmasta ja monista muista televisio-ohjelmista tuttu Jepa Lambert. Mukana on myös tanssiryhmä Xaris Finland.

Koronapassilla Kauneimpiin. Koronatilanteen vuoksi sisätiloissa järjestettäviin yhteislaulutilaisuuksiin pääsee vain koronapassilla. Apua koronapassin käyttöönottoon saa kirkolta.

Jumalanpalveluksiin ei koronapassia vaadita. Kauneimpia Joululauluja pääsee laulamaan passitta Joululaulumessuun Puistolan kirkkoon 19.12. ja Tapaninpäivänä Pihlajamäen kirkkoon.

Kauneimmat Joululaulut


Seuraaviin sisätiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin vain koronapassilla:

Viikin kirkko


  • pe 17.12. klo 19 mukana yhteisömuusikko Lissu Elenius

Malmin kirkko


  • pe 17.12. klo 19 Solja Lapilainen, sopraano ja Hannamaija Arjovuo, mezzosopraano ja kanttori Timo Olli

Lasten Kauneimmat Joululaulut Malmin kirkossa ja kirkon pihalla


Koronapassi vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä

  • la 18.12. klo 14 ja 16 Nuottilinnut- ja Tuulenpesä-kuorojen laulajia sekä kanttori Kaisu Rauhamaa


  • Kauneimmat Joululaulut Malmin kirkon pihalla la 18.12. Klo 18.


International Christamas Songs


VAIN KORONAPASSILLA / COVID-PASS REQUIRED:

  • International Christmas Songs 22nd Dec at 7pm, Malmi Lutheran Church. Joululauluja monilla kielillä ke 22.12. klo 19 Malmin kirkossa.