28.01. Onneksi olkoon: Kalle, Kaarlo, Kaarle, Mies | Palaute | På svenska | In English

Malmin seurakunta

Joulukonsertit ja kauneimmat joululaulut tuovat joulun

Malmin seurakunta

15.11.2019, 15:31 /  päivitetty 04.12.2019, 16:26

Adventin aika valmistaa meitä jouluun. Kirkot täyttyvät joulumyyjäisistä, yhteisistä puurojuhlista ja askartelupajoista. Joulun sanoman äärelle virittävät myös adventtikirkot ja lukuisat erilaiset joulukonsertit.Tänä jouluna Malmin seurakunnassa on yhteensä parikymmentä konserttia ja lähes saman verran Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia.

Kauneimmat joululaulut löydät täältä.

Joulukonsertit alkavat ensimmäisen adventin kynnyksellä perjantaina 29.11., jolloin Variantti-kuoro esiintyy Puistolan kirkossa. Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 1.12. jouluista musiikkia kuullaan niin Viikin, Puistolan kuin Malmin kirkoissa.

Itsenäisyyspäivän alla 4.12. Sininen ja valkoinen -juhlakonsertissa Malmin kirkossa kuullaan Romanikuoron musiikkia.

Kuoroja, solisteja, vaskeja, harppua ja popkannelta

Joulukuussa kirkoissa kuullaan muun muassa popkanteletar Ida Elinaa, vaskiyhtye Töölö Brassia, Malmin mieslaulajia, kamarikuoro Phonicia sekä kirkon omia kuoroja Kamarikuoroa ja Naiskuoro Pihlajaa.

Jouluista musiikkia tarjoaa myös perjantaina 13.12. Maria Kettunen, mezzosopraano, Jyrki Korhonen, basso, Pirkko Hyttinen, piano ja Jaakko Raulamo, sello. Viikin kirkossa musiikkia kuullaan maanantaina 16.12. Tommi Kaleniukselta ja Ninni Poijärveltä.

Joulun lähestyessä musiikkia tarjoilevat myös Pertti Palm yhtyeineen, laluluyhtye Aikamiehet sekä Kuulan musiikkiperhe.

Suurin osa konserteista on maksuttomia, mutta osaan on myynnissä liput tai konsertissa on vapaaehtoisesti ostettavissa maksullinen ohjelma.

Alta näet tulevat konsertit ja linkistä löydät konsertista tarkemmat tiedot.