15.08. Onneksi olkoon: Marjatta, Marja, Jaana, Marjo, Marita, Marjut, Marianne, Maritta, Marjaana, Marjukka, Marianna, Jatta | Palaute
Malmin seurakunta

Vanhuksille ja senioreille

Malmin seurakunta

13.03.2019, 12:55

Diakoniatyö järjestää vanhemmalle väelle kerhoja, retkiä ja päiväleirejä. Diakoniatyöntekijää voi pyytää etsimään vapaaehtoista lähimmäistä jakamaan arjen ajatuksia.

vanhuksen kädet ja kahvikuppi

Keskusteluapu, sielunhoito ja kotikäynnit

Diakoniatyö tarjoaa keskusteluapua ja sielunhoitoa. Diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoistoiminnan lähimmäiset tekevät pyydettäessä kotikäyntejä. Yhteydenottopyynnön voi jättää oman asuinalueen diakoniatyöntekijälle.

Syntymäpäiväjuhlat

Malmin seurakunta onnittelee vanhempaa väkeä lähettämällä kutsun syntymäpäiväjuhlaan. Kutsun ja onnittelut saavat kaikki 70, 75, 80, 85 ja 90 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet. Seurakunnan työntekijät käyvät onnittelemassa 95 ja 100 vuotta täyttäviä seurakunnan jäseniä heidän kotonaan. Välivuosia juhliville (91, 92 jne.) lähetetään onnittelukortti ja pyydettäessä diakoniatyöntekijä tai pappi tulee onnittelemaan heitäkin kotiin.

Seurakunnalla ei ole tietoa niistä vanhuksista, jotka asuvat laitoksissa. Siksi toivotaan, että omaiset tai laitoksen henkilökunta ottavat yhteyttä kirkkoherranvirastoon, p. 09 2340 4400, mikäli syntymäpäiviään laitoksessa viettävä vanhus toivoo seurakunnan tervehdystä.

Laitosvierailut

Seurakunnan työntekijät järjestävät hartaus- ja keskusteluhetkiä Helsingin koillisen alueen vanhusten laitoksissa. Työntekijää voi pyytää vierailemaan laitoksessa myös kahdenkeskistä keskustelua varten.