15.08. Onneksi olkoon: Marjatta, Marja, Jaana, Marjo, Marita, Marjut, Marianne, Maritta, Marjaana, Marjukka, Marianna, Jatta | Palaute
Malmin seurakunta

Päiväkerhot Malmin seurakunnassa syyskaudella 2020

Malmin seurakunta

08.06.2020, 15:44
Päiväkerhossa lapsi voi leikkiä, tutkia, liikkua, laulaa ja ihmetellä. Syyskaudella 2020 päiväkerhoja järjestetään Puistolan ja Tapanilan kirkoilla. Toiminta alkaa tämän hetken suunnitelman mukaan viikolla 35. Seuraamme koronaviruksen mahdollisia vaikutuksia kerhokauden alkamiseen ja päivitämme tietoa tarvittaessa.
lapsi piirtää
Leikkiä, yhdessäoloa ja toisten huomioimista.

Päiväkerho on hyvä vaihtoehto perheille jotka haluavat tarjota 3-6-vuotiaalle lapselleen laadukasta kasvua tukevaa ryhmätoimintaa. Päiväkerhossa ryhmäkoot ovat maltilliset ja ryhmän aikuiset ovat koulutettuja lastenohjaajia.

Päiväkerho tarjoaa lapselle turvallista yhdessäoloa samanikäisten kanssa ja vanhemmille hengähdystauon arkeen, tukea kristilliseen kasvatukseen ja yhteyksiä toisiin perheisiin.

Päiväkerhossa leikitään, askarrellaan, hiljennytään ja opetellaan toisten huomioimista 2,5 tunnin ajan 1-2 kertaa viikossa. Tunteet ja niiden käsittely sekä toisia kunnioittavaksi ihmiseksi kasvaminen on tärkeitä osa-alueita toiminnan sisällössä. Lapsen tapa oppia tekemällä, kokemalla ja ihmettelemällä on päiväkerhossa keskiössä ja toimintaa toteutetaan lapsilähtöisesti.

Kerhoja ohjaavat lastenohjaajat, joiden kanssa voi keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista. Kerhossa syödään pieni välipala, jonka lapsi tuo mukanaan. Toiminta noudattelee koulujen loma-aikoja. Suunniteltu päiväkerhokauden aloitus syyskaudella on viikolla 35.

Seurakunnan verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaville tuotetaan lapsille suunnattua sisältöä. Seuraa Facebookissa: Malmin seurakunnan lapset ja perheet


Kerhopaikat ja -ajat syyskaudella 2020


PUISTOLAN KIRKKO, Tenavatie 4, 00760 Helsinki

Tiistai klo 9 - 11.30.

Perjantai klo 9 - 11.30.

TAPANILAN KIRKKO, Veljestentie 6, 00730 Helsinki

Perjantai klo 13 - 15.30.

Päiväkerhojen hinnat:

1 kertaa viikossa 2,5 tuntia/ 26 eur/ kausi.

2 kertaa viikossa 2,5 tuntia/ 52 eur/ kausi.

Hakuaika 1.4.- 31.5. 2020 Ilmoittautuminen tästä.


Malmin seurakunnan päiväkerholaisia