04.06. Onneksi olkoon: Toivo | Palaute

Malmin seurakunta

Keskusteluapua

Malmin seurakunta

13.03.2019, 16:58

Elämän kriiseistä ja haasteista auttaa selviytymään, kun on joku, jolle puhua. Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aika luottamukselliselle keskustelulle.

jalat astuu

Diakoniatyöntekijä

...tukee sinua elämän haasteissa ja kriiseissä, oli kyse sitten yksinäisyydestä, sairaudesta, taloudellisista ongelmista, ihmissuhdepulmista tai hengellisestä hädästä. Hänen kanssaan voit keskustella elämäntilanteestasi ja selvittää asioitasi luottamuksellisesti. Yhdessä on helpompi etsiä ratkaisuvaihtoehtoja.

Diakoniatyöntekijän kanssa pääsee keskustelemaan varaamalla ajan puhelimitse. Katso täältä oman alueesi työntekijän yhteystiedot ja soittoaika.

Diakonian apu on maksutonta, luottamuksellista ja avointa kaikille seurakunnan alueella asuville. Diakoniatyöntekijät tekevät pyydettäessä myös koti- ja laitoskäyntejä.

Seurakunnan papit

...ovat käytettävissä henkilökohtaiseen keskusteluun, kun haluat jutella elämäntilanteestasi tai sinua mietityttävistä hengellisistä asioista.

Pappia voi lähestyä esimerkiksi jumalanpalveluksen tai muun seurakunnan tilaisuuden jälkeen.

Palveleva puhelin ja netti

... tarjoavat luottamuksellista keskusteluapua nimettömänä ilta- ja yöaikaan. Katso lisätietoa ja yhteystiedot täältä.

Perheille ja nuorille

Perheneuvonta auttaa ja tukea helsinkiläisiä parisuhde- ja perheongelmissa sekä henkilökohtaisissa vaikeuksissa. Varaa keskusteluaika numerosta 09 2340 2555 arkisin klo 9–12.

Malmin seurakunta järjestää myös vertaistukiryhmiä haasteellisessa elämäntilanteissa eläville perheille.