04.07. Onneksi olkoon: Ulla, Ulpu | Palaute
Malmin seurakunta

Harrastuksia, tapahtumia, yhdessäoloa aikuisille

Malmin seurakunta

05.02.2020, 14:49
Seurakunnassa on tarjolla monenlaista toimintaa aikuisille. Messujen ja jumalanpalvelusten lisäksi kirkoilla kokoontuu erilaisia harrastus- ja keskustelupiirejä, musiikki- ja liikuntaryhmiä.
nainen takaapäin

Seurakunnassa on tarjolla monenlaista toimintaa aikuisille. Messujen ja jumalanpalvelusten lisäksi kirkoilla kokoontuu erilaisia harrastus- ja keskustelupiirejä, musiikki- ja liikuntaryhmiä. Useimmat ryhmät ovat kaikille avoimia – mukaan voi tulla myös kesken kauden, ellei ennakkoilmoittautumista ole mainittu. Järjestämme myös vertaistukiryhmiä. Voit etsiä sopivaa toimintaa hakusanalla etusivun tapahtumakalenterista. Julkaisemme kevätesitteen verkossa tammikuun loppuun mennessä.

Lisäksi kirkoilla on mielenkiintoisia tapahtumia ympäri vuoden. Keväällä muun muassa saunailta, matkailu- ja keskusteluillat sekä plogging.

Keväällä on myös paljon erilaisia teemamessuja: Mm. meditatiivinen messu, räsymattomessu, tyhjän sylin messu, kelttiläinen messu sekä kansainvälisiä messuja. Levon messut kutsuvat lepäämään arjen keskellä.

Tapahtumia aikuisille keväällä 2020:

PLOGGING

Jakomäessä la 25.4. klo 11 ja to 7.5. klo 13. Plogging yhdistää hölkkäilyn ja ympäristön siistimisen. Se tehostaa tavallista lenkkiä lisäämällä siihen luontevia lihaskuntoliikkeitä, joita roskien keräämisestä syntyy. Ploggaamalla tuotat hyvää oloa itsellesi ja autat ympäristöäsi Lahdemme Jakomäen kirkon pihalta ja palaamme kirkolle lenkin päätteeksi viemään roskat. Lisätietoja rosa.kostamo@evl.fi, p. 09 2340 4465.

MATKAILUILLAT

Malmin kirkossa la 22.2., 21.3. ja 25.4. klo 18. Kertomuksia matkoilta ja erilaisista kulttuureista ympäri maailmaa. Kevään aiheina mm. Armenia, Baskimaa ja Aapiset eri kulttuureissa. Kahvitarjoilu.

Jumppaa, käsitöitä, keskustelua:

Viikoittaiset harrastus-, liikunta- ja opintopiirit löytyvät kevätesitteestä.

Aikuisrippikoulu keväällä 2020:

AIKUISRIPPIKOULU Oletko saanut kutsun kummin tehtävään? Haluatko etsiä elämällesi suuntaa ja tarkoitusta? Haluatko käydä rippikoulun aikuisena? Rippikoulussa perehdytään elämän ja uskon kysymyksiin. Aikuisrippikoulu Malmin kirkolla 7.3.–8.3. sekä la 28.3. klo 10–15.30. Konfirmaatio su 29.3. klo 14 Malmin kirkossa. Ilm. kirkkoherranvirastoon p. 09 2340 4400.

Tietoa tulevista aikuisrippikoululuista: pastori Timo Ahoinpelto p. 09 2340 4451.