13.08. Onneksi olkoon: Jesse | Palaute
Malmin kirkko

Perjantaina juhlitaan itsenäistä Suomea – tervetuloa laulamaan yhdessä Finlandiaa!

Malmin seurakunta

03.12.2019, 12:36 /  päivitetty 04.12.2019, 17:21
Itsenäisyyspäivänä on mahdollisuus tulla laulamaan Finlandiaa, hiljentyä messuun tai hartauteen sekä käynnistää joululaulukausi Kauneimmissa joululauluissa.
Sinivalkoinen Suomen lippu taivasta vasten.

Perjantaina 6.12. juhlitaan itsenäistä Suomea ja muistellaan menneitä sukupolvia, jotka taistelivat itsenäisyyden säilyttämisen puolesta sodassa ja arjen keskellä kotirintamalla.

Herramme, kirkasta meille

kasvos laupiaat,

niin että armosi alla

toivoa rohkaisemalla

kukkivat roudan maat.

Vaivoissa näytä meille

kasvosi laupiaat.

Itsenäisyyspäivä Malmilla ja Puistolassa

Malmin kirkossa vietetään itsenäisyyspäivänä sanajumalanpalvelusta klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa kirkkoherra Heikki Arikka, liturgina toimii Miika Heinonen ja kanttorina Timo Olli. Ennen jumalanpalvelusta klo 9.20 seppeleenlasku Veteraanikivellä kirkon pihalla. Jumalanpalveluksen jälkeen juhlakahvit seurakuntasalissa.

P‍uistolassa klo 9 lipunnosto Puistolan torilla ja kahvit Puistolan kirkolla. Hartaus kirkossa klo 9.30, Anni Paukkala-Toivonen, Taru Hämäläinen ja Pop-up Finlandia -kuoro. Pop-up Finlandia -kuoro on kaikille avoin kuoro, joka harjoittelee to 5.12. klo 18–19 Puistolan kirkolla. Voit liittyä mukaan myös 6.12. aamun harjoituksiin klo 8.15.

Tule laulamaan Finlandiaa!

Pop-up Finlandia -kuoro on kaikille avoin kuoro, joka kokoontuu harjoittelemaan itsenäisyyspäivää varten to 5.12. klo 18–19 sekä pe 6.12. klo 8.15. Kuoro esiintyy Puistolan kirkon itsenäisyyspäivänhartaudessa 6.12. klo 9.30. Kuoroa johtaa Taru Hämäläinen.

Kuorossa harjoitellaan neliäänisesti Finlandia-hymni, Siunaa ja varjele meitä ja Soi kunniaksi Luojan. Kuka tahansa voi liittyä mukaan!

Ensimmäiset kauneimmat joululaulut

Alkaa olla jo perinne, että Kauneimpia joululauluja lauletaan Pihlajiston Mestassa itsenäisyyspäivänä ja näin juhlistamme itsenäisyyspäivää. Laulattajana Mikko Korhonen ja juonto Jukka Holopainen. Kahvitarjoilu. Kolehti lähetystyölle.

Mestan joululaulut aloittavat kauneimpien joululaulujen kauden! Pihlajiston asukastila Mesta on osoitteessa Salpausseläntie 12 C, katutasossa.